ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Απολογητικό γράμμα έστειλε ο Μασεράνο

Απολογητικό γράμμα έστειλε ο Μασεράνο
Μασεράνο-Λίβερπουλ

Ο Χαβιέρ Μασεράνο έστειλε απολογητικό γράμμα στον διαιτητή που τον απέβαλε στο ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η χθεσινή ημέρα ήταν δύσκολη για τον μέσο της Λίβερπουλ Χαβιέρ Μασεράνο καθώς βγήκε η απόφαση από την Αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου που τον καλεί να απολογηθεί για την απρεπή του συμπεριφορά κατά του διαιτητή του ματς της ομάδας του με αντίπαλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο Αργεντινός άσσος έστειλε ένα γράμμα στον ρέφερι του αγώνα ζητώντας του συγνώμη για την άσχημη αντίδραση του όταν αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, λέγοντας ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά από το πρόσωπο του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λίβερπουλ τιμώρησε τον παίκτη με πρόστιμο που έχει να κάνει με τους μισθούς του ποδοσφαιριστή για τις επόμενες δυο εβδομάδες δηλαδή μιλάμε για 150.000 ευρώ, ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο. Ο προπονητής των "Κόκκινων" μίλησε για την απόφαση αλλά και για τον ποδοσφαιριστή του λέγοντας ότι ήταν μια κακία στιγμή που σίγουρα δεν θα έχει συνέχεια.

" Ο Μασεράνο μου απολογήθηκε μετά το άσχημο περιστατικό αποδεχόμενος το λάθος του, ήξερε ότι αυτό που έκανε δεν θα περάσει απαρατήρητο και περίμενε για την κλήση του από την αρμόδια αρχή της Λίγκας".

" θέλω να τονίσω ότι ο Χαβιέρ είναι ένας πολύ σωστός επαγγελματίας που στο παρελθόν δεν μας έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, η ομάδα είναι ευχαριστημένη από την απόδοση του ενώ την φετινή σεζόν δεν έχουμε προβλήματα με κάρτες, να τονίσω μάλιστα ότι δέχθηκε την τιμωρία του χωρίς να διαφωνήσει καθόλου με την απόφαση".






TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ