ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Mirror: "Η Γιουνάιτεντ θα αφήσει τον Ρονάλντο να φύγει το καλοκαίρι αν το θέλει"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ κόντρα στην Μπράιτον
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ κόντρα στην Μπράιτον © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει αβέβαιο, με τη Sunday Mirror να υποστηρίζει πως ο αγγλικός σύλλογος θα επιτρέψει στον Πορτογάλο σταρ να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, αν το επιθυμεί.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε προσωρινά στην τετράδα της Premier League μετά τη νίκη επί της Μπράιτον (2-0) την περασμένη Τετάρτη (16/2), όμως τα προβλήματα εξακολουθούν τα υφίστανται, με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο να παραμένει αβέβαιο.

Η επιστροφή του Πορτογάλου σταρ στο Ολντ Τράφορντ μόνο ονειρεμένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, με τον Ραλφ Ράνγκνικ να αναφέρει στις πρόσφατες δηλώσεις του ότι ο37χρονος δεν έχει πετύχει αρκετά γκολ και πως πρέπει να σκοράρει πιο συχνά.

Όπως αναφέρουν μάλιστα, δημοσιεύματα ανάμεσα στους δύο άνδρες υπάρχει μεγάλο χάσμα, καθώς ο Ρονάλντο θεωρεί ότι ο Γερμανός τεχνικός δεν έχει την ικανότητα να κοουτσάρει τη Γιουνάιτεντ. Τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του είναι πολλά, πολλά εκ των οποίων κάνουν λόγο για αποχώρηση το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη Sunday Mirror, παρότι ο Πορτογάλος διεθνής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023, εάν αποφασίσει πως θέλει να φύγει στο τέλος της σεζόν, η ομάδα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ