ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ράνγκνικ για Ρονάλντο: "Πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ"

Ο Ρονάλντο με τον Ραλφ Ράνγκνικ κατά την αλλαγή του στο Μπρέντφορντ - Γιουνάιτεντ
Ο Ρονάλντο με τον Ραλφ Ράνγκνικ κατά την αλλαγή του στο Μπρέντφορντ - Γιουνάιτεντ © 2022 MATT DUNHAM / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από την ουραγό Μπέρνλι έμεινε εκτός εξάδας, με τον Ράλφ Ράνγκνικ να υποστηρίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι αφενός ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ, αλλά ότι το πρόβλημα είναι συλλογικό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα της Μπέρνλι την περασμένη Τρίτη (8/2), με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1 σ' ένα παιχνίδι που ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος και στο φινάλε αποχώρησε τρέχοντας και εμφανώς απογοητευμένος για τα αποδυτήρια.

Τα πράγματα στο Μάντσεστερ δεν έχουν εξελιχθεί για τον Πορτογάλο σταρ, όπως θα περίμενε το καλοκαίρι που αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα, ενώ η κριτική που έχει δεχθεί είναι μεγάλη.

Την Κυριακή (13/2) οι κόκκινοι διάβολοι θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη Λιντς με τον Ράλφ Ράνγκνικ να ξεκαθαρίζει πως το πρόβλημα της ομάδας είναι συλλογικό.

Παρόλα αυτά, ανέφερε πως ο Ρονάλντο πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ, όπως και άλλοι παίκτες τους οποίους ωστόσο, δεν κατονόμασε: "Δεν αφορά μόνο τον Κριστιάνο. Πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ, είναι προφανές. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε αρκετά, αλλά δεν αφορά μόνο τον Κριστιάνο".

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ