PREMIER LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπράιτον 2-0: Επέστρεψε στις νίκες και την τετράδα με Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο πανηγυρίζει με τον Ελάνγκα το γκολ που σημείωσε
Ο Ρονάλντο πανηγυρίζει με τον Ελάνγκα το γκολ που σημείωσε @ 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας της Μπράιτον με 2-0 στην έδρα της, χάρη στα γκολ των Κριστιάνο Ρονάλντο στο 51' που έβαλε τέλος στο σερί αγώνων χωρίς δίχτυα και Μπρούνο Φερνάντες στο 90+7'. Η νίκη επί των γλάρων επανέφερε προσωρινά τους κόκκινους διαβόλους στην τετράδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε τη Μπράιτον στο Ολντ Τράφορντ για την εξ αναβολής 18η αγωνιστική της Premier League, με τους κόκκινους διαβόλους να επικρατούν με 2-0, χάρη στα γκολ των Ρονάλντο στο 51' και Μπρούνο Φερνάντες στο 90+7' και να επιστρέφουν προσωρινά στην πρώτη τετράδα.

Στο πρώτο μέρος οι γλάροι ήταν ανώτεροι και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ντε Χέα, ο οποίος ήταν εκεί σε όποια περίπτωση χρειάστηκε. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν μόλις μια τελική στον στόχο (τρεις συνολικά).

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ραλφ Ράνγκινκ "ξύπνησα" και "πάτησαν" τους φιλοξενούμενους, ενώ κατάφεραν να βρουν δίχτυα με τον Ρονάλντο στο 51'. Ο Πορτογάλος αφού απέφυγε έναν αντίπαλο έκανε το σουτ από το ημικύκλιο και νίκησε τον Σάντσες για το 1-0.

Τρία λεπτά το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο "στραβό" για την ομάδα του Γκράχαμ Πότερ, καθώς ο Ντανκ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από παρέμβαση του VAR, καθώς αρχικά τού έδειξε κίτρινη κάρτα.

Σταδιακά οι γλάροι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στο να βάλουν το γκολ, όμως ο κεραυνός του στο 78ο λεπτό κατέληξε στο δοκάρι. Τελευταία καλή στιγμή ήταν με τον πρώην "κόκκινο διάβολο", Ντάνι Γουέλμπεκ, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρι του Ντε Χέα.

Αντίθετα η Μάντσεστερ βρήκε δίχτυα με τον Μπρούνο Φερνάντες που βρήκε δίχτυα και σφράγισε το τρίποντο που τους επανέφερε προσωρινά στην τετράδα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (73' Πογκμπά), Σάντσο (79' Τέλες), Φερνάντες, Ελάνγκα (79' Ράσφορντ), Ρονάλντο.

Μπράιτον: Σάντσες, Βέλτμαν, Ντανκ, Γουέμπστερ, Κουκουρέλα, Γκρος (60' Αλζάτε), ΜακΆλιστερ, Μοντέρ, Μοπέ (70' Γουέλμπεκ), Τροσάρ (60' Λάμπτι).

Η βαθμολογία της Premier League:

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ