ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μήνυση Μπενίτεθ στον ιδιοκτήτη της ομάδας!

Μήνυση Μπενίτεθ στον ιδιοκτήτη της ομάδας!
Μπενίτεθ

Έξαλλος είναι ο Μπενίτεθ με τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ Τομ Χίκς που αναφέρθηκε με άσχημα λόγια για το πρόσωπο του.

Έξαλλος είναι ο Ράφα Μπενίτεθ μετά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της Λίβερπουλ Τομ Χικς καθώς ο Αμερικανός επιχειρηματίας πρόσφατα έκανε δηλώσεις, στις οποίες μίλησε με άσχημα λόγια για τον Ισπανό τεχνικό σχολιάζοντας αρνητικά την δουλειά του και τον χαρακτήρα του, εκεί όμως που Μπενίτεθ έγινε έξω φρενών ήταν όταν έμαθε για τις επαφές του Χικς με τον Κλίνσμαν.
Ο Τομ Χικς είχε συνάντηση πριν λίγες μέρες με τον Γερμανό προπονητή Γιούργκεν Κλίνσμαν με σκοπό να τον πείσει να έρθει στην Λίβερπουλ, ο ίδιος μάλιστα παραδέχθηκε ότι υπήρξε αυτό το ραντεβού παρά το γεγονός ότι ο Κλίνσμαν συμφώνησε τελικά με την Μπάγερν.

Οι σχέσεις των ιδιοκτητών της ομάδας με τον προπονητή έχουν περάσει από πολλά κύματα αλλά από τον Νοέμβριο και μετά φάνηκε σαν να υπήρχε μια θετική εξέλιξη που θα έφερνε την ηρεμία στην ομάδα, ωστόσο οι απαιτήσεις του Μπενίτεθ σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα των Αμερικανών έβαλε πάλι σε επικίνδυνο δρόμο τις σχέσεις τους.

Το σίγουρο είναι ότι το κλίμα στους “Κόκκινους” δεν είναι και το καλύτερο πράγμα που έχει επηρεάσει και αγωνίστηκα την ομάδα, ο Μπενίτεθ έχει ακόμα δυόμιση χρόνια συμβόλαιο και σε περίπτωση που θέλουν να τον απολύσουν θα πρέπει να αποζημιωθεί με ένα ποσό κοντά στα 8 εκ. ευρώ, στην οικονομική κατάσταση που είναι ο σύλλογος όμως τώρα κάτι τέτοιο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο.




TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ