ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Υποψήφιος για τους "κόκκινους" ο Πραντέλι!

Υποψήφιος για τους "κόκκινους" ο Πραντέλι!
Πραντέλι-φιορεντίνα

Ο τεχνικός της Φιορεντίνα, είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος να διαδεχτεί τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Guerin Sportivo"

Μπορεί οι ιδιοκτήτες των "κόκκινων", Χικς και Τζιλέτ, να τον στηρίζουν στα... λόγια, όμως με τις όλες κινήσεις τους δείχνουν ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βρουν κάποιον που θεωρούν καλύτερο και ο οποίος θα δεχτεί να αναλάβει την πρόκληση να κάτσει στον "ηλεκτρικό πάγκο" του αγγλικού συλλόγου.
Απόδειξη το ότι πλησίασαν τον Κλίνσμαν και προσπάθησαν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του, λίγο πριν αυτός δώσει τα χέρια με τη Μπάγερν Μονάχου για να την αναλάβει από το καλοκαίρι, ενώ οι φήμες περί έλευσης του Ζοσέ Μουρίνιο στο "Άνφιλντ" οργιάζουν.

Αυτοί δεν είναι πάντως οι δύο μοναδικοί τεχνικοί που φαίνεται απασχόλησαν τα αφεντικά της Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα σημερινό δημοσίευμα της "Guerin Sportivo" ο κυριότερος υποψήφιος στην παρούσα φάση να διαδεχτεί τον Ράφα Μπενίτεθ είναι ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Τσέζαρε Πραντέλι.

Ο Ιταλός τεχνικός έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής στον πάγκο των "βιόλα", όπου βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2005, ενώ σημαντικό τροχοπέδη στην προσπάθεια των ιδιοκτητών της Λίβερπουλ να τον πάρουν από την ομάδα της Τοσκάνης, είναι το γεγονός ότι υπέγραψε πρόσφατα την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Φιορεντίνα μέχρι το 2011.





TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ