ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Έμπορος ναρκωτικών ο πατέρας του Πέναντ!

Έμπορος ναρκωτικών ο πατέρας του Πέναντ!
Πέναντ

Συνελήφθη ο πατέρας του επιθετικού της Λίβερπουλ Ζερμέν Πέναντ με την κατηγορία εμπορίας και χρήσης ναρκωτικών ουσιών

Σοκ σε όλη την Αγγλία έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις της εφημερίδας “News Of The World” που αναφέρουν την σύλληψη του πατέρα του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ Ζερμέν Πέναντ, ο 43χρονος άνδρας ήταν έμπορος και χρήστης ναρκωτικών ουσιών τις οποίες μοίραζε μέσα στο ειδικά διαμορφωμένο κρησφύγετο που είχε οργανώσει.
Συγκεκριμένα την πέμπτη ειδικοί ανακριτές προσποιούμενοι τους πελάτες πήγαν στον χώρο του Γκάρι Πέναντ με σκοπό να αγοράσουν ναρκωτικά, εκεί ανακάλυψαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών όπως και τρεις ιερόδουλες που βρίσκονταν σε άσχημη κατάσταση.

Μάλιστα στην ιστοσελίδα φιλοξενούνται και φωτογραφίες από την “φωλιά” του πατέρα του ποδοσφαιριστή όπως και ένα βίντεο σοκ! Ιερόδουλη έκανε δηλώσεις για την σύλληψη λέγοντας ότι ο Γκάρι Πέναντ πούλαγε την καλύτερη ποιότητα ναρκωτικών στην περιοχή.

“Ο Γκάρι πουλάει το καλύτερο πράγμα στην περιοχή στην πιο φθηνή τιμή θα μας λείψει πολύ γιατί βοηθούσε όλες τις κοπέλες που δούλευαν, όποια ήθελε ηρωίνη ο Γκάρι ήταν πάντα προθύμως να την φτιάξει μάλιστα έχει όλα σύνεργα για να κάνεις χρήση στον χώρο του ενέσεις, φιξάκια, τα πάντα ο Γκάρι είναι ο άνθρωπος μας”.

Πατέρας και γιος είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και άνθρωποι που τους γνωρίζουν μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το πως φροντίζει ο Ζερμέν τον Γκάρι, μάλιστα ο 43χρονος άνδρας έχει μια φωτογραφία του παιδιού του στο τοίχο όπως διακρίνεται και στην φωτογραφία.

Πάντως και ο 25χρονος άσσος έχει μια προϊστορία με τις αρχές καθώς στο παρελθόν έχει απασχολήσει την αστυνομία με διάφορα τερτίπια, συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2005 είχε συλληφθεί καθώς τράκαρε με το αμάξι του σε μια κολόνα, μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ήταν μεθυσμένος.








TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ