ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

O Kλίνσμαν έσωσε τον Μπενίτεθ!

O Kλίνσμαν έσωσε τον Μπενίτεθ!
Κλίνσμαν-Μπάγερν Μονάχου

Την αποκάλυψη ότι Χικς και Τζιλέτ είχαν ήδη καταθέσει πρόταση στον Κλίνσμαν, πριν αυτός συμφωνήσει αιφνιδιαστικά με τη Μπάγερν, έκανε η αγγλική "Daily Mail"

Όπως αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα "Daily Mail" οι ιδιοκτήτες της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, Χικς και Τζιλέτ, έχουν πάψει προ πολλού να στηρίζουν τον Ισπανό τεχνικό και κατέθεσαν πριν λίγες ημέρες πρόταση στον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Γερμανίας για να αναλάβει τους "κόκκινους", με τη Μπάγερν να μπαίνει ξανά στο παιχνίδι και να αποκτά με συνοπτικές διαδικασίες την υπογραφή του.
Ο ίδιος ο Κλίνσμαν παραδέχτηκε ότι είχε προτάσεις από την Αγγλία (προσπάθησε για ευνόητους λόγους να υποβαθμίσει το θέμα με τη Λίβερπουλ), όμως σύμφωνα με αυτή την πηγή εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο να συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ πριν έρθει η πρόταση της "μεγάλης του αγάπης", Μπάγερν, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε τη διετία 1995-97 κατακτώντας Κύπελλο UEFA και Μπουντεσλίγκα.

Σε αντίθεση με τον περασμένο Νοέμβριο, όπου η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου διέψευσε δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει έρθει σε επαφή με τον Φάμπιο Καπέλο, αυτή τη φορά επέλεξε τη λύση της... σιωπής, γεγονός που αφήνει όπως είναι λογικό "ξεκρέμαστο" τον Μπενίτεθ.

Ερωτηθείς μάλιστα ο Μαδριλένος για το αν περιμένει από τα αφεντικά της ομάδας να τον στηρίξουν δημόσια με κάποια τοποθέτησή τους, μετά το ραντεβού που είχε μαζί τους καθώς και με τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Ρικ Πάρι, ο Μπενίτεθ απάντησε την Παρασκευή (11/1):

"Δεν μπορώ να ελέγξω τίποτα. Εάν προετοιμάσω την ομάδα σωστά για τα παιχνίδια με Μίντλεσμπρο (πρωτάθλημα) και Λούτον (Κύπελλο) και φροντίσω να πάρουμε τα σωστά αποτελέσματα, αυτό θα είναι ένα σκαλοπάτι προς την σωστή κατεύθυνση για εμένα.

Εάν συνεχίσουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο κάθε εβδομάδα, ίσως είναι ευκολότερο για μένα να βρω απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα. Είμαι προπονητής εδώ και 21 χρόνια. Αυτό με έχει μάθει να αντιμετωπίζω παρόμοιες καταστάσεις.

Με έχει βοηθήσει να συνειδητοποιώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την ικανότητά μου, ενώ δεν υπάρχει αμφιβολία για την ποιότητα της ομάδας.

Μετά από τόσα πολλά χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου η δεύτερη θέση ήταν καταστροφή, ξέρω πόσο σημαντικό είναι να τερματίζεις πρώτος, και αυτός είναι ο στόχος μου με αυτό το σύλλογο".








Με βάση πάντως το 1-1 με τη Μίντλεσμπρο στο "Ρίβερσαϊντ" το απόγευμα του Σαββάτου, που άφησε τη Λίβερπουλ στο -12 από την κορυφή, το σίγουρο είναι πως τα σύννεφα πάνω από το "Άνφιλντ" αναφορικά με τον Μπενίτεθ δεν φαίνονται να απομακρύνονται.







TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ