ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Οικονομικά προβλήματα για την Λίβερπουλ

Οικονομικά προβλήματα για την Λίβερπουλ
ιδιοκτήτες

Επειγόντως χρήματα αναζητούν οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ προκειμένου να βγει η ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο

Όταν η Λίβερπουλ άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς όλοι πίστεψαν ότι αυτό θα ήταν για το καλύτερο της ομάδας, οι Αμερικανοί παράγοντες Τομ Χικς και Τζόρτζ Ζιλέτ ήρθαν στο μεγάλο λιμάνι με όνειρα και φιλοδοξίες, απ' ότι φαίνεται όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και αυτό φαίνεται τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε ιδιοκτησιακό επίπεδο.
Οι Αμερικανοί πρέπει να βρουν χρήματα τόσο για το νέο γήπεδο που ανακοίνωσαν ότι θα φτιάξουν όσο και για την μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου, ενώ όπως ακούγεται στην Αγγλία ίσως υπάρξουν και προβλήματα καθυστέρησης στους μισθούς των ποδοσφαιριστών.

Όλα αυτά τα φαινόμενα προέκυψαν μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση που φαίνεται ότι μαστίζει τον κόσμο, και έχει να κάνει με την αύξηση του “μαύρου χρυσού” που πλέων αγγίζει τα 100 δολάρια το βαρέλι.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα οι Χικς και Ζιλέτ έχουν έρθει σε επαφή με τον Βορειοιρλανδό επιχειρηματία Τζον Μίσκελι, με σκοπό να επενδύσει στον σύλλογο ένα ποσό της τάξης των 300 εκ. ευρώ που θα σχετίζεται με το νέο Άνφιλντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίσκελι ήταν ο ανταγωνιστής των Αμερικανών στην προσπάθεια τους να αγοράσουν την Λίβερπουλ πριν κάποια χρόνια, και όπως φαίνεται ίσως υπάρξει συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών για συνιδιοκτησία.






TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ