ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μία ανάσα από Σισόκο η Γιουβέντους

Μία ανάσα από Σισόκο η Γιουβέντους
Σισόκο

Σύμφωνα με δηλώσεις του Σισόκο η Γιουβέντους είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ

Πλέον όμως οι "μπιανκονέρι" φαίνεται ότι κατέληξαν στη λύση που ακούει στο όνομα Μοχάμεντ Σισόκο, με το μέσο από το Μάλι να είναι ο πρώτος στόχος για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι και να βρίσκεται ένα βήμα μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο.
" Οι διαπραγματεύσεις με τη Γιούβε είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθούν", είπε ο Σισόκο στο RMC.

" Περιμένω να μάθω νέα τις επόμενες ημέρες αλλά ακόμα δεν έχω υπογράψει. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ των "μπιανκονέρι" και των μάνατζέρ μου.

Σίγουρα θα ήταν συναρπαστικό για μένα να πάω στο Τορίνο. Είναι ένα κλαμπ με πρεστίζ και θα ήταν μία νέα πρόκληση για μένα όπου θα μπορούσα να επιδείξω την ποδοσφαιρική μου ποιότητα".




Η μεταγραφή του διεθνή, με την εθνική ομάδα του Μάλι, ποδοσφαιριστή αναμένεται να κοστίσει 15 εκατομμύρια ευρώ, που σημαίνει ότι στη Γιουβέντους θα μείνουν και πέντε εκατομμύρια ευρώ από το μπάτζετ των 20 εκατομμυρίων ευρώ του Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σισόκο αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Αλμιρόν που φαίνεται ότι σύντομα θα αποχαιρετήσει τη Γιουβέντους. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής που το όνομά του απασχολεί έντονα τους πρωταθλητές Ελλάδας αυτή μεταγραφική περίοδο εμφανίζεται σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα και ως υποψήφιος στόχος για την Ίντερ.





TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ