ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Μπενίτεθ: "Πιστεύουμε ακόμα στον τίτλο"

Μπενίτεθ: "Πιστεύουμε ακόμα στον τίτλο"
Τορές-Λίβερπουλ

Παρά την ισοπαλία-σοκ, 1-1, με τη Γουίγκαν που άφησε τη Λίβερπουλ στο -12 από την κορυφή, ο Μαδριλένος τεχνικός δεν χάνει τις ελπίδες του για την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος

"Είναι εμφανές πως το βαθμολογικό χάσμα μεγάλωσε όμως έχω ξαναπεί στο παρελθόν ότι είναι μία μακριά κούρσα, και χρειάζεται να σκέφτεσαι κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι.

Αν σκέφτεσαι τη διαφορά, το μόνο που κάνεις είναι να γεμίζεις με μεγαλύτερη πίεση τον εαυτό σου",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Μαδριλένος τεχνικός, για να συμπληρώσει:

"Είμαστε σε δύσκολη θέση, ειδικά όταν ξέρεις ότι δημιουργείς ευκαιρίες σε όλα τα παιχνίδια και δεν μπορείς να πετύχεις το δεύτερο γκολ για να τελειώσεις το παιχνίδι. Είναι ένα πρόβλημα.

Η διαφορά από τις ομάδες της κορυφής έχει μεγαλώσει όμως συνεχίζω να λέω ότι πρέπει να επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και όχι να κοιτάμε τον πίνακα για να είμαστε πιο νευρικοί".




Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Γουίγκαν, όπου οι "κόκκινοι" δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 80' από τον Μπραμπλ, αποτυγχάνοντας να διατηρήσουν το προβάδισμα που είχαν από το γκολ του Τόρες στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ο Μπενίτεθ ήταν απαρηγόρητος.

"Φτιάξαμε ευκαιρίες όμως δεν τις αξιοποίησαν. Η Γουίγκαν αμύνθηκε και έπαιξε με βαθιές μπαλιές και έτσι κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος.

Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που είχαμε την κατοχή της μπάλας, όμως δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας".




Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν κατάφερε να πάρει το "τρίποντο" στα πέντε από τα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ υποδεχόμένη τις έτερες διεκδικήτριες του τίτλου, Μάντσεστερ, Άρσεναλ και Τσέλσι κατάφερε να πάρει μόλις δύο βαθμούς.





TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ