ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Σισόκο: "Έτοιμος να υπογράψω σε Γιουβέντους"

Σισόκο: "Έτοιμος να υπογράψω σε Γιουβέντους"
Σισόκο-Λίβερπουλ

Την επιβεβαίωση ότι είναι κοντά στην υπογραφή συμβολαίου με τη Γιουβέντους έκανε με δηλώσεις του ο μέσος της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σισόκο

"Αυτή τη στιγμή δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ, όμως περιμένω νεά μέσα στις προσεχείς ημέρες", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο διεθνής μέσος από το Μάλι και πρόσθεσε:

"Ο εκπρόσωπός μου συζητάει με ανθρώπους της Λίβερπουλ και της Γιουβέντους προκειμένου να τακτοποιήσει το θέμα με την παραχώρησή μου.

Όλοι οι δημοσιογράφοι με ρωτούν αν έχουν υπογράψει συμβόλαιο με τη Γιουβέντους, η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ολοκληρωθεί τίποτα, όμως οι διαπραγματεύσεις είναι κοντά σε μία τελική συμφωνία.

Από τη δικιά μου οπτική γωνιά, είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ιδέα να αγωνιστώ για έναν τόσο φημισμένο σύλλογο και να έχω μία φρέσκια πρόκληση να αποδείξω την αξία μου".




Να σημειωθεί ότι ο Σισόκο δεν συμπεριλαμβάνεται φέτος στα πλάνα του Ράφα Μπεντίτεθ για το χώρο της μεσαίας γραμμής των "κόκκινων", με τον άσο από το Μάλι να αποτελεί μαζί με τον Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ τους δύο μεγάλους στόχους της "βέκια σινιόρα" για την άμεση ενίσχυσή της.




TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ