ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Μαλντίνι απολύθηκε ύστερα από διαφωνίες με τη διοίκηση

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι
Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι TWITTER

Ο Πάολο Μαλντίνι αποτελεί παρελθόν για τη Μίλαν, η οποία τον έδιωξε ύστερα από τις δομικές διαφωνίες που προέκυψαν με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου για τα πλάνα της νέας σεζόν.

Ο Πάολο Μαλντίνι αποτελεί παρελθόν για το οργανόγραμμα της Μίλαν, ύστερα από πέντε σεζόν στις οποίες συνέβαλε ώστε ο σύλλογος να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει στις διακρίσεις στο Champions League.

Ο αθλητικός διευθυντής και θρύλος των "ροσονέρι" συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον επικεφαλής της ιδιοκτήτριας εταιρίας, Τζέρι Καρντινάλε, και είχε συζήτηση σε έντονο κλίμα και με πολλές διαφωνίες σχετικά με το πρότζεκτ.

Το αποτέλεσμα ήταν ο 54χρονος να απολυθεί, παρότι πέτυχε τους στόχους της φετινής σεζόν, που ήταν πλασάρισμα στην τετράδα της Serie A και καλή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και το δεξί χέρι του, ο Ρίκι Μασάρα.

Η ανακοίνωση του ιταλικού συλλόγου για τον Μαλντίνι είχε έκταση μόλις 67 λέξεις και σε αυτές έγινε γνωστό ότι τον ρόλο του θα αναλάβει μία επιτροπή, η οποία θα αναφέρεται στον Καρντινάλε.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ