ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Ο Πάολο Μαλντίνι είναι στον "αέρα"

Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι
Ο τεχνικός διευθυντής της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι TWITTER

Το μέλλον του Πάολο Μαλντίνι στη Μίλαν είναι εξαιρετικά αβέβαιο, καθώς ο νυν τεχνικός διευθυντής των ροσονέρι στη συνάντηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Τζέρι Καρντινάλε, είχε αρκετές διαφορές ως προς τον σχεδιασμό για το μέλλον.

Αλλαγές αναμένεται να έχουμε στο οργανόγραμμα της Μίλαν, καθώς η συνάντηση που είχε ο τεχνικός διευθυντής των ροσονέρι (και θρύλος της ομάδας) Πάολο Μαλντίνι με τον ιδιοκτήτη, Τζέρι Καρντινάλε, δεν είχε την καλύτερη δυνατή κατάληξη.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο του Μιλάνου για να συζητήσουν για το μπάτζετ της νέας χρονιάς, τις ευθύνες των διοικούντων και τις μελλοντικές προοπτικές παικτών.

Στο τελευταίο (κυρίως) σημείο διαπιστώθηκε η διαφορετική φιλοσοφία που έχουν οι δύο άνδρες και στις οποίες δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Ένα από τα θέματα για το οποίο βρέθηκε στο στόχαστρο ο Μαλντίνι ήταν η επιλογή του Ντε Κετελάρε, χάρη στην οποία η Μίλαν δεν "κυνήγησε" τον Πάολο Ντιμπάλα.

Στην παρούσα φάση το σενάριο να αποχωρήσει ο Μαλντίνι δεν είναι το πιο χειροπιαστό, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στους δύο άνδρες για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Να σημειωθεί ότι ο πολύπειρος πρώην αμυντικός έχει συμβόλαιο με τους ροσονέρι (για τον τρέχοντα ρόλο του) έως το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ