ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς ζήτησε να παίξει μέχρι τον Ιανουάριο με συμβόλαιο μόνο 100.000 ευρώ

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς © 2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θέλει πάση να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και προκειμένου να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, πρότεινε στη διοίκηση της ομάδας να το επεκτείνει μέχρι τον Ιανουάριο με απολαβές μόλις 100.000 ευρώ.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς γνωρίζει πως μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε θα αργήσει να επιστρέψει στα γήπεδα. Σύμφωνα μάλιστα, με τις πρώτες εκτιμήσεις η περίοδος αποκατάστασης αναμένεται να διαρκέσει 7-8 μήνες.

Αυτό σημαίνει πως αν δεν επεκτείνει τη συνεργασία του με τη Μίλαν θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον αποκτήσει άλλη ομάδα. Γι' αυτό και προτεραιότητα του Σουηδού εκτός των άλλων είναι να ανανεώσει πάση θυσία το συμβόλαιό του με τους Μιλανέζους.

Προκριμένου να πείσει μάλιστα, τη διοίκηση να του προσφέρει νέο συμβόλαιο είναι διατεθειμένος να κάνει μεγάλες υποχωρήσεις. Όπως αποκάλυψε η AS, ο 40χρονος πρότεινε μία αρκετά συμφέρουσα για τη Μίλαν πρόταση, η οποία σόκαρε τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ο λόγος είναι ότι ο Ιμπραχίμοβιτς ζήτησε να ανανεώσει μέχρι τον Ιανουάριο με συμβόλαιο μόλις 100.000 ευρώ, ώστε να μείνει στο Μιλάνο για αποκατάσταση και να επιστρέψει στη δράση το συντομότερο δυνατόν.

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ