ΜΙΛΑΝ

Ντίαζ για Ιμπραχίμοβιτς: "Είναι σαν πατέρας μας και μας κάνει όλους καλύτερους"

Ο Μπραχίμ Ντίαζ με τον Ιμπραχίμοβιτς
Ο Μπραχίμ Ντίαζ με τον Ιμπραχίμοβιτς @ 2020 ANTONIO CALANNI / AP IMAGES

Ο Μπραχίμ Ντίαζ δήλωσε ότι ο Ιμπραχίμοβιτς στα αποδυτήρια των ροσονέρι είναι σαν πατέρας όλων των παικτών και βοηθάει αρκετά όλους τους ποδοσφαιριστές να γίνονται καλύτεροι.

Ο Μπραχίμ Ντίαζ μίλησε σε εκδήλωση στη Μάλαγα που διοργανώθηκε από την ισπανική εφημερίδα MARCA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη Μίλαν.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ανέφερε ότι ο Σουηδός επιθετικός είναι σαν πατέρας όλων των παικτών στα αποδυτήρια, ενώ έχει μεταδώσει σε όλους τους παίκτες τη θέληση να δουλεύουν πιο σκληρά και να γίνονται καλύτεροι.

"Είναι στην ηλικία του πατέρα μου, αλλά ακόμα κάνει τη διαφορά. Για μένα είναι σαν πατέρας μας στα αποδυτήρια, έκανε τη ζωή μου ευκολότερη επειδή όταν είχαμε την μπάλα, ήμουν υποχρεωμένος να του τη δώσω, γιατί θα νευρίαζε.

Είναι ένας απίστευτος παίκτης, με θαυμάσιο χάρισμα και που του αρέσει να κερδίζει, θέλει να δουλεύει στην προπόνηση και το μεταβιβάζει και στους υπόλοιπους. Μας κάνει όλους τους παίκτες καλύτερους, επειδή μας πιέζει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπραχίμ Ντίαζ.

TAGS ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ