ΙΝΤΕΡ

Τσαλχάνογλου για Ιμπραχίμοβιτς: "Δεν του απαντώ, αυτά που κάνει είναι για 18χρονο και όχι για έναν 40χρονο"

Μονομαχία Τσαλχάνογλου - Ιμπραχίμοβιτς σε ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν | 7 Νοεμβρίου 2021
Μονομαχία Τσαλχάνογλου - Ιμπραχίμοβιτς σε ντέρμπι της Serie A μεταξύ της Ίντερ και της Μίλαν | 7 Νοεμβρίου 2021 @2021 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου επέλεξε να πετάξει καρφιά στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μέσω συνέντευξής του στον τουρκικό Τύπο, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει το παράπονό του για τους οπαδούς της Μίλαν αλλά και για τον... Σιμόνε Ιντζάγκι.

Το φινάλε της φετινής σεζόν βρήκε την Μίλαν να πανηγυρίζει το σκουντέτο μετά από 11 χρόνια και εκείνος που έκλεψε την παράσταση στους πανηγυρισμούς ήταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, τόσο για την παθιασμένη ομιλία του στα αποδυτήρια όσο και για το ξεσάλωμά του κατά τη διάρκεια της παρέλασης του ανοιχτού λεωφορείου των ροσονέρι όπου προέτρεπε τους φίλους της ομάδας να στείλουν μήνυμα στον... Χακάν Τσαλχάνογλου.

Η αιτία προφανής αφού ήθελε να πικάρει τον Τούρκο μέσο που άφησε την Μίλαν μετά από τέσσερα χρόνια για να πάρει μεταγραφή στη συμπολίτισσα Ίντερ το καλοκαίρι του 2021, με τον Τσαχλάνογλου να μην ξεχνάει ωστόσο τη στάση του Σουηδού και να παίρνει θέση, άκρως δυναμική, μέσω συνέντευξής του στο τουρκικό μέσο " Tivibu Spor".

"Ο Ίμπρα δεν είναι 18 ετών, είναι ένας άνθρωπος 40 ετών, εγώ δεν θα έκανα τέτοια πράγματα στην ηλικία του. Φέτος, ουσιαστικά δεν έπαιξε, δεν είχε συνεισφορά στον τίτλο της Μίλαν.

Του αρέσει να είναι στο κέντρο της προσοχής, κάτι που εμένα δεν με ενδιαφέρει. Έγραψε επίσης για μένα στο βιβλίο του, έπρεπε να γράψει αυτά τα πράγματα διαφορετικά θα ήταν άδειο. Δεν του απαντώ", είπε αρχικά ο Τσαλχάνογλου, ενώ για την επιλογή του να περάσει τον... Ρουβίκωνα, αφήνοντας την Μίλαν για την Ίντερ, σχολίασε:

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Βερόνα | 9 Απριλίου 2022
Ο Χακάν Τσαλχάνογλου με τη φανέλα της Ίντερ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Βερόνα | 9 Απριλίου 2022 @2022 LUCA BRUNO/AP IMAGES

"Ήταν πολύ δύσκολη η αλλαγή αλλά ήταν η ευκαιρία μου να πάω στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Έπειτα πήρε τον τίτλο η πρώην ομάδα μου και φάνηκε σαν να ήταν δική μου η ευθύνη. Πιστεύω ότι βοήθησα την ομάδα μου με γκολ και ασίστ.

Με βοηθάει πολύ η υποστήριξη των οπαδών. Έπαιξα τέσσερα χρόνια στην Μίλαν και ουδείς φώναζε το όνομά μου ενώ αυτό γίνεται κάθε φορά που κάνω προθέρμανση με την Ίντερ".

Τέλος, ο μέσος των Κυπελλούχων Ιταλίας έκανε ειδική μνεία στο χαμένο ντέρμπι του δεύτερου γύρου κόντρα στην Μίλαν, όπου καταλόγισε ευθύνες στον Σιμόνε Ιντζάγκι: "Η Ίντερ είναι πολύ πιο δυνατή από την Μίλαν αλλά εκείνο το ματς άλλαξε στο 75', στο 1-0 για εμάς, αφού γίναμε αλλαγή εγώ και ο Πέρισιτς.

Ο προπονητής συνέβαλε στην ήττα, του το είπα. Ο Ιντζάγκι είναι πάντως άξιος, καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο και είναι πολύ κοντά στην ομάδα. Η επιμονή του ήταν πολύ σημαντική στην απόφασή μου να επιλέξω την Ίντερ".

TAGS ΙΝΤΕΡ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ