ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ

Τότι για Ιμπραχίμοβιτς: "Δεν είναι πλέον 20 χρονών, πρέπει να κάνει την σωστή επιλογή"

Ο Φραντσέσκο Τότι στην κλήρωση για το Champions League το 2017
Ο Φραντσέσκο Τότι στην κλήρωση για το Champions League το 2017 © 2017 CLAUDE PARIS / AP IMAGES

Ο Φραντσέσκο Τότι αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να υπερεκτιμά τις δυνάμεις του, αλλά και πως αν ο ίδιος ήταν στη θέση του θα σκεφτόταν πολύ σοβαρά για το αν θα συνέχιζε.

Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατό του ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, και το οποίο τον οδήγησε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, δεν είναι αρκετό για να τον κάνει να αποσυρθεί.

Ο 40χρονος μάλιστα, έστειλε πρόσφατα ξεκάθαρο μήνυμα παραμονής στη Μίλαν, "μετονομάζοντας" την έδρα της ομάδας σε "Casa Ibra" σε ανάρτηση που έκανε στα social media.

Από την άλλη, ο εμβληματικός και ιστορικός καπιτάνο της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, μιλώντας στην Corriere dello Sport υποστήριξε πως ο Σουηδός σταρ θα πρέπει να το σκεφτεί καλά προτού πάρει την οριστική του απόφαση, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να υπερεκτιμά τις δυνάμεις του.

"Θα πρέπει να κάνει τη σωστή επιλογή, επειδή άκουσα ότι έκανε ξανά εγχείρηση. Δεν είναι πλέον 20 ετών, είναι στο χέρι του να επιλέξει αν θα συνεχίσει ή όχι. Αν πρέπει να παίζει μία φορά ανά τέσσερα παιχνίδια, εγώ στη θέση του θα το σκεφτόμουν πολύ".

TAGS ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ