ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μετά την Σπάρτα... Βοτανικός

Μετά την Σπάρτα... Βοτανικός
Παναθηναϊκός, γήπεδο, μπουλντόζα, Βοτανικός

Την ώρα που οι μπουλντόζες... είναι έτοιμες για έργα στο Βοτανικό, το sold out ήρθε με Σπάρτα

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανθρώπων του "τριφυλλιού" ξεπεράστηκαν από τις εκάστωτε πλευρές και την ερχόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί η άδεια έναρξης των εργασιών στην περιοχή. Στις αρχές Σεπτεμβρίου σύμφωνα με τις πληροφορίες θα αρχίσουν τα έργα για την κατασκευή του νέου γηπέδου των "πράσινων" στο Βοτανικό.
Αν τελικά λειτουργήσουν όλα σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η κατασκευή του γηπέδου είναι εντός του χρονοδιαγράμματος κάτι που είχε τονίσει ότι είναι -έστω και οριακά- ο κ. Βαρδινογιάννης. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι έτοιμος να μετακομίσει στο νέο του "σπίτι" την περίοδο 2010-11.

Sold out με Σπάρτα και επίσημα


Αυτό που ήταν αναμενόμενο έγινε την Παρασκευή, όπου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το sold out των εισιτηρίων προς διάθεση για τον επαναληπτικό με την Σπάρτα Πράγας την προσεχή Τρίτη, στο ΟΑΚΑ.

Tα τελευταία 500 εισιτήρια που είχαν απομείνει για την ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στη Σπάρτα Πράγας, έγιναν σε λίγες ώρες "καπνός". Ετσι, τα περίπου 37.000 εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει εξαντλήθηκαν (σε τέσσερις μέρες) και με τα περίπου 23.000 διαρκείας, το Ολυμπιακό στάδιο αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους φίλους της ομάδας που θα βοηθήσουν να επιστρέψει ο σύλλογος μετά από δύο χρόνια στους ομίλους του Champions League.

" H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον αγώνα της 26ης Αυγούστου, Παναθηναϊκός-Σπάρτα Πράγας, εξαντλήθηκαν και ως εκ τούτου τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα έως και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Παράλληλα επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που για μια ακόμα φορά δείχνουν έμπρακτα την αγάπη και την υποστήριξη τους στην ομάδα."

Αγωνία για "Κάρα"... στην Σελεσάο ο Σίλβα

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποσαφηνιστεί αν ο εκ των "πράσινων" αρχηγών, Γιώργος Καραγκούνης δώσει το παρών στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Σπάρτα Πράγας. Ο "τυπάρας" συνέχισε την θεραπεία του μετά το τραύμα που αποκόμισε με την Εθνική Ελλάδος κόντρα στην Σλοβακία.

Αντίθετα, δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά τον Σίλβα Κλέιτον να παίζει από την αρχή στο ματς με τους Τσέχους, αφού ο Ολλανδός τεχνικός του έδειξε να τον υπολογίζει για τον σημαντικό αυτό αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά την αποτυχία της Εθνικής Βραζιλίας με την ολυμπιακή ομάδα και την ταπεινωτική ήττα από την Αργεντινή στα ημιτελικά η θέση του Ντούνγκα παραμένει ανασφαλής και για τον λόγο αυτό επέλεξε και πάλι όλους τους σταρ για τα παιχνίδια των προκριματικών με Χιλή και Βολιβία.

Ετσι, δεν θα μπορούσε να μην καλέσει και τον σταρ του "τριφυλλιού" Ζιλμπέρτο Σίλβα που θα στηρίξει και πάλι την μεσαία γραμμή για την Σελεσάο, στα δύο επόμενα ματς.

Το πρόγραμμα πριν το ματς με τους Τσέχους


Την Δευτέρα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του Χενκ Τεν Κάτε ενώ λίγο νωρίτερα θα μιλήσει ο τεχνικός στην Σπάρτα Πράγας ενόψει του ματς της Τρίτης.

" Η συνέντευξη του προπονητή του Παναθηναϊκού θα γίνει στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ την Δευτέρα 25/8 στις 20.00 ενώ μισή ώρα αργότερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση των "πρασίνων" πριν από το παιχνίδι της Τρίτης. Η ομάδα της Πράγας θα φτάσει στην Αθήνα την Δευτέρα στις 13.30 και στις 19.00 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ θα μιλήσει στα ΜΜΕ ο προπονητής των Τσέχων κ. Lavicka, ενώ μισή ώρα αργότερα θα γίνει η προπόνηση των φιλοξενουμένων.

Οι προπονήσεις και των δύο ομάδων θα είναι ανοικτές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για τα πρώτα 15΄ λεπτά.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει μετά την συνέντευξη Τύπου του κ. Τεν Κάτε. Για την είσοδο στην αίθουσα Τύπου ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΩΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ δημοσιογραφικής ταυτότητας"



.























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ