ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ναυάγιο Ζιβέ, νοκ άουτ Μάλαρτζ

Ναυάγιο Ζιβέ, νοκ άουτ Μάλαρτζ
Ζιβε

Σε ναυάγιο οδηγήθηκε η περίπτωση Ζιβέ για "πράσινους". Συνάντηση Τύπου με Τεν Κατε-Αντωνίου

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν το απόγευμα της Τετάρτης για την υπόθεση απόκτησης ή όχι του Γκαέλ Ζιβέ μιλούν για απόσυρση του Παναθηναϊκού από την περίπτωση του Γάλλου διεθνή που δεν δείχνει να αλλάζει στάση και δεν απάντησε καν στην πρόταση των "πράσινων".
Ο αμυντικός της Μαρσέιγ που δεν υπολογίζεται από την ομάδα του, όπως φαίνεται δεν επιθυμεί να έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα και οι τελευταίες διαβουλεύσεις του κ. Αντωνίου με τους εκπροσώπους του παίκτη φαίνεται να μην έχουν αίσιο τέλος (μάλιστα οι δύο πλευρές δείχνουν αδιάλακτες στα ποσά που προσφέρει και επιθυμεί ο καθένας εκατέρωθεν).

Νοκ άουτ με Σπάρτα ο Μάλαρτζ

Η πρώτη απουσία του Χενκ Τεν Κάτε για τον επαναληπτικό με την Σπάρτα Πράγας είναι ο Αρκάντιους Μάλαρτζ που τελικά υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει και η ανακοίνωση των "πράσινων" στην επίσημη ιστοσελίδα τους η απουσία του θα περιοριστεί περίπου στην μια εβδομάδα:

" Μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Αρκάντιους Μάλαρτζ διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος. Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης είναι μία εβδομάδα", αναφέρει η ανακοίνωση του "τριφυλλιού".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι εκτός απρόοπτου και ο Μαρσέλο Μάτος δεν υπολογίζεται μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο την Τρίτη, από τον Ολλανδό τεχνικό που σαφώς θέλει ετοιμοπόλεμους παίκτες για την ρεβάνς με την Σπάρτα.

Γκολ ο "Λάζαρος", δοκάρι ο "Σάλπι"

Ο Ολλανδός τεχνικός που περιμένει από την Πέμπτη τις επιστροφές των διεθνών για να ξεκινήσει την προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς του προκριματικού με την Σπάρτα Πράγας προκειμένου να εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός το εισιτήριο πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 54χρονος τεχνικός των "πράσινων" μετά τον Μουν με την Νότιο Αφρική είδε και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να σκοράρει με την φανέλα των Ελπίδων της Εθνικής κόντρα στην Αλβανία. Στο παιχνίδι αυτό χρησιμοποιήθηκε από τον κ. Νιόπλια ο Σιόντης ως σέντερ μπακ, ενώ για περισσότερο από ένα ημίωρο χρησιμοποιήθηκε και ο Πετρόπουλος.

Σε ότι αφορά τους Ελληνες διεθνείς, οι Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης, Σπυρόπουλος και Βύντρα αγωνίστηκαν στην Μπρατισλάβα κόντρα στην Σλοβακία με τον πρώτο να έχει και δοκάρι και τον δεύτερο να δέχεται ένα σκληρό μαρκάρισμα πριν γίνει αλλαγή από τον Οτο Ρεχάγκελ. Νίνης και Τζιόλης έμειναν εκτός αποστολής.

Ο Αντρέας Ιβανσιτς αγωνίστηκε για 86' λεπτά στο εκτός έδρας 2-2 της Αυστρίας με την νέα Ιταλία του Μαρτσέλο Λίπι, ενώ ο Μίκαελ Νίλσον περιορίστηκε σε 62' λεπτά συμμετοχής στην ήττα της Σουηδίας από την Γαλλία με 2-3.

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ οι Τεν Κατε-Αντωνίου

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα έχουν την Πέμπτη το απόγευμα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε και ο γενικός διευθυντής Κώστας Αντωνίου, όπου θα μιλήσουν για το ξεκίνημα της σεζόν, την υπόθεση του αμυντικού και την στήριξη τους προς τους παίκτες. Η συνάντηση που γίνεται για δεύτερη φορά (την πρώτη μόνο ο Τεν Κάτε) σε "φιλικό" χαρακτήρα θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ