ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Η Σίτι θα τον αποκτήσει μόνο σε τιμή που αντέχει

Μέσι: Η Σίτι θα τον αποκτήσει μόνο σε τιμή που αντέχει

Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Γκιγιέμ - Μπαλάγκ, η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα βάλει στη συμφωνία με τους Καταλανούς για τον Λιονέλ Μέσι σημαντικούς παίκτες, ενώ θα τον αγοράσει μόνο στην κατάλληλη τιμή.

Η Μάντσεστερ Σίτι εμφανίζεται ως το φαβορί για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντίνος σταρ φέρεται να έχει συνομιλήσει ήδη με τον Γκουαρδιόλα, ενώ αρκετά δημοσιεύματα αναλύουν τον τρόπο της μετακίνησης.

Δημοσιογράφος από την Αργεντινή ισχυρίζεται πως ο Μέσι έχει συμφωνήσει με την Σιτι σε χρήματα και διάρκεια συμβολαίου, και διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι η Σίτι δεν θα προσφέρει πάνω από 100.000.000 ευρώ, όμως θα συμπεριλάβει στην συμφωνία τους Γκαμπριέλ Ζεσούς, Μπερνάρντο Σίλβα και Έρικ Γκαρσία.

Σύμφωνα ωστόσο με τον έγκριτο δημοσιογράφο Γκιγιέμ - Μπαλάγκ, η Μάντσεστερ Σίτι δεν εχει καμία διάθεση να πουλήσει στην Μπαρτσελόνα σημαντικούς της παίκτες, όπως οι παραπάνω. Ο λόγος είναι ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα τους υπολογίζει για την νέα χρονιά και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να τους χάσει.

Επιπλέον, αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Σίτι περιμένει την Μπαρτσελόνα να ξεκαθαρίσει τις διαφορές της με τον Μέσι. Στη συνέχεια, όταν ορίσει τιμή πώλησής του, οι πολίτες θα ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις, αρκεί βέβαια το ποσό να είναι τέτοιο που μπορεί να αντέξει η ομάδα του Γκουαρδιόλα.

Στην εξίσωση της συμφωνίας δεν αποκλείεται να μπορούν να μπουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ωστόσο δεν υπολογίζονται από τον Ισπανό τεχνικό. Αυτοί είναι μόνο ο Ερικ Γκαρσία και ο Ανχελίνο. Πάντως, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται μόνο για τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ο οποίος δεν πωλείται από τους πολίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Poll Sport24.gr: Ο κόσμος θέλει να δει τον Μέσι στην Μάντσεστερ Σίτι
Μέσι: Μίλησε με τον Γκουαρδιόλα στο τηλέφωνο για μεταγραφή στην Σίτι
Μέσι: Οι οπαδοί της Νιούελς βγήκαν στον δρόμους ζητώντας την επιστροφή του
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ