ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Poll Sport24.gr: Ο κόσμος θέλει να δει τον Μέσι στην Μάντσεστερ Σίτι

Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, second leg soccer match between Barcelona and Napoli at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Lionel Messi celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League round of 16, second leg soccer match between Barcelona and Napoli at the Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 8, 2020. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο κόσμος απάντησε στο poll του Sport24.gr και την επόμενη σεζόν θέλει να δει τον Λιονέλ Μέσι να φοράει την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει και το προβάδισμα για την απόκτησή του.

Ο Λιονέλ Μέσι πυροδότησε τη βόμβα, καθώς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνακαι πλέον άπαντες περιμένουν να δουν πού θα καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις του με τη διοίκηση των Καταλανών. Ήδη υπάρχουν αρκετά σενάρια αναφορικά με την επόμενη ομάδα που θα βρεθεί τελικά ο Αργεντίνος σταρ.

Το Sport24.gr ρώτησε τους αναγνώστες του σε ποιο κλαμπ θα ήθελε να δει τον Λιονέλ Μέσι την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Πρώτη στις ψήφους έρχεται η Μάντσεστερ Σίτι, σε ποσοστό 27%. Μάλιστα, όπως παρουσιάζεται από τα ισπανικά ΜΜΕ, οι πολίτες έχουν και το προβάδισμα για να τον κάνουν δικό τους.

Στην δεύτερη θέση, βρίσκεται η Λίβερπουλ ενώ ακολουθεί με το ίδιο ποσοστό, της τάξεις του 14%, η Ίντερ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δείτε τα αποτέλεσμα:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1,780 ψήφοι

Μπάγερν Μονάχου: 340 ψήφοι

Ρεάλ Μαδρίτης: 709 ψήφοι

Γιουβέντους: 2,096 ψήφοι

Μάντσεστερ Σίτι: 4,180 ψήφοι

Μίλαν: 852 ψήφοι

Παρί Σεν Ζερμέν: 760 ψήφοι

Ίντερ: 2,105 ψήφοι

Λίβερπουλ: 2,115 ψήφοι

Total: 15,376

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ