ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μέσι: Στη Βαρκελώνη εκπρόσωποι της Σίτι, πληροφορίες για συμφωνία με τους Άγγλους

Μέσι: Στη Βαρκελώνη εκπρόσωποι της Σίτι, πληροφορίες για συμφωνία με τους Άγγλους
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ/POOL

Δημοσιογράφος από την Αργεντινή ισχυρίζεται πως ο Μέσι έχει συμφωνήσει με την Σιτι σε χρήματα και διάρκεια συμβολαίου, ενώ άνθρωποι των πολιτών αναμένονται στα προσεχή 24ωρα στην Ισπανία για να κλείσει το deal.

Συγκλονιστικές και απίστευτα ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα τα τελευταία 24ωρα, με τον Λιονέλ Μέσι να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από την ομάδα με την οποία έχει ταυτιστεί ποδοσφαιρικά τις δύο τελευταίες δεκαετίες.

Μπορεί μάλιστα η ομάδα της Βαρκελώνης να κάνει την ύστατη προσπάθεια να τον κρατήσει στην αγκαλιά της, με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου να εμφανίζεται έτοιμος να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου ώστε να παραμείνει κάτοικος "Καμπ Νόου" ο Pulga, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να έχει πάρει τις (οριστικές) αποφάσεις του.

Σύμφωνα με την Βερόνικα Μπρουνάτι, η αιτία του διαζυγίου έχει να κάνει με το γεγονός πως ο Μέσι αισθάνεται πως ο σύλλογος δεν του προσφέρει ένα σχέδιο που θα τον πείσει πως θα μπορεί να διεκδικεί τίτλους σε υψηλό επίπεδο, με την Αργεντίνα δημοσιογράφο να προχωράει μάλιστα και ένα βήμα παραπέρα.

Και αυτό γιατί ισχυρίζεται πως ο 33χρονος σούπερ σταρ έχει μπει σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι (μαζί με Ίντερ και Παρί είναι η ισχυρότερη τριάδα μνηστήρων) και έχει έρθει σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο τόση στη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του όσο και στα χρήματα που θα λαμβάνει.

Αναμφίβολα, η παρουσία του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Σίτι έχει παίξει καταλυτικό ρόλο ώστε οι πολίτες να προσεγγίσουν εύκολα τον Μέσι, με το Espn να υποστηρίζει στο δικό του ρεπορτάζ πως μέσα στα προσεχή 24ωρα θα υπάρχουν νέες εξελίξεις.

Το εν λόγω μέσο κάνει γνωστό πως η διοίκηση της Σίτι θα μεταβεί με αντιπροσωπεία της στην Βαρκελώνη για να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με τους ομολόγους τους της Μπαρτσελόνα και να κλείσουν το θέμα, με τους πολίτες να είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν όχι μόνο χρήματα αλλά και έμψυχα ανταλλάγματα για να γίνει το ιστορικό deal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ