ΑΕΚ

Μέσα στο Σαββατοκύριακο τελειώνει του Ντιόπ

Μέσα στο Σαββατοκύριακο τελειώνει του Ντιόπ
Ντιόπ INTIME SPORTS

Νέα παράταση της ΠΑΕ στον Ντιόπ μέχρι το Σαββατοκύριακο προκειμένου να αποφασίσει εάν θα επιστρέψει ή όχι στην ΑΕΚ. Ποιες είναι οι πιθανότητες για την Ένωση.

Αποστολή στη Σλοβενία: Βαγγέλης Αρναούτογλου

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και από το Sport24.gr η διοίκηση της ομάδας είχε αποφασίσει το περασμένο Σάββατο (23/7) να δώσει νέα παράταση στον Ντιόπ μέχρι και σήμερα (27/7) για να δώσει την τελική του απόφαση.

Μάλιστα λίγα λεπτά μετά και το τέλος του φιλικού αγώνα με την Μπακού, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, σχολίασε για την περίπτωση του Σενεγαλέζου πως θα περιμένει μέχρι και την Τετάρτη, αλλά από εκεί και πέρα η ΑΕΚ θα πρέπει να προχωρήσει σε αναζήτηση αντικαταστάτη.

Τελική απάντηση το Σαββατοκύριακο

Όπως έγινε σήμερα γνωστό από την ΠΑΕ σε συνεννόηση με τον προπονητή, αποφασίστηκε να δοθεί τελική παράταση στον Ντιόπ μέχρι και το Σαββατοκύριακο, ευελπιστώντας ο Σενεγαλέζος να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Αυτή είναι και η τελευταία παράταση για τον διεθνή μέσο, από την ΑΕΚ που παρότι σέβεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και του έχει συμπαρασταθεί από την πρώτη στιγμή, πλέον θα πρέπει να κοιτάξει και το δικό της συμφέρον ως ομάδα και να ψάξει να συμπληρώσει το όποιο κενό δημιουργηθεί.

Με την επιστροφή της ομάδας από την Σλοβενία την Κυριακή 27/7, ο Χιμένεθ θα γνωρίζει εάν θα υπολογίζει στον Ντιόπ, ή θα πρέπει να εξετάσει λύσεις για τον χώρο του κέντρου.

Οι πιθανότητες για Ντιόπ να επιστρέψει

Η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες για να επιστρέψει ο Ντιόπ στην Ελλάδα, δεν είναι με το μέρος της ΑΕΚ. Όπως έχουν δημιουργηθεί τα πράγματα, ο Σενεγαλέζος, δεν δείχνει να μπορεί να αφήσει τη γυναίκα του με αποτέλεσμα να έχει χάσει όλο το βασικό στάδιο προετοιμασίας και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πρέπει (εάν επιστρέψει) να "τρέξει" για να φτάσει τους συμπαίκτες του σε ετοιμότητα.

Στην διοίκηση μετά και την τελευταία επαφή που είχαν με τον Σενεγαλέζο, διέκριναν πως ίσως μέχρι το Σαββατοκύριακο να αλλάξει κάτι θετικά για την ΑΕΚ και για αυτό δώσανε νέα διορία, αλλά και πάλι το πράγμα δείχνει αρκετά δύσκολο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ