ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Μένει ο "Τσκίτο". Φτάνουν Πρίττας και "δώρο"

Μένει ο "Τσκίτο". Φτάνουν Πρίττας και "δώρο"
τσκιτισβίλι

Σάκης Πρίττας και Μανώλης Σκούφαλης, είναι οι δύο εγχώριοι στόχοι, όμως το "δώρο" έρχεται από την Γερμανία

Σύμφωνα με Κυπριακά δημοσιεύματα, ο Λεβάν Τσκιτισβίλι, απάντησε αρνητικά στην πρόταση που είχε δεχθεί από την Ανόρθωση, του Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός άσος, ο οποίος το χειμώνα, είχε δοκιμαστεί και στην Αλκμάαρ, χωρίς όμως επιτυχία, φαίνεται πως δεν βρίσκει πρόταση που να καλύπτει τις προσδοκίες του και αυτό τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους "κυανέρυθρους".
Βέβαια, ο διεθνής Γεωργιανός, θα διαπραγματευτεί με τους Νεοσμυρνιώτες, με τους όρους των τελευταίων, οι οποίοι του προσφέρουν φυσικά μειωμένο ετήσιο εισόδημα.

Σάκης Πρίττας και Μανώλης Σκούφαλης

Η ενίσχυση με (κοινοτικούς) ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, είναι σίγουρα το πρώτο που απασχολεί το τεχνικό τιμ του Πανιωνίου όμως, κανείς δεν θα πρέπει να ξεχνά πως και στην εγχώρια αγορά υπάρχουν "κελεπούρια" και μάλιστα σε καλές ηλικίες.

Επειδή, λοιπόν, οι "κυανέρυθροι" δεν έχουν την πολυτέλεια να αδιαφορούν για την ελληνική αγορά τις τελευταίες μέρες κινούνται για να εξασφαλίσουν, ό,τι καλύτερο υπάρχει σε ελεύθερους παίκτες στην χώρα μας.

Ποιοί είναι αυτοί, λίγο πολύ το ξέρετε. Πρώτος απ' όλους ο εξαιρετικός αμυντικός μέσος του Ηρακλή, Σάκης Πρίττας, ο οποίος ήταν και ένας από τους μοναδικούς διασωθέντες στην χρονιά-ναυάγιο που πραγματοποίησε ο "γηραιός".

Ο δεύτερος του οποίου το όνομα, ακούγεται εδώ και καιρό, για τους Νεοσμυρνιώτες είναι ο Μανώλης Σκούφαλης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Κέρκυρα και αποτελεί σίγουρα ένα εξαιρετικό εργαλείο στα χέρια κάθε προπονητή. Ο Σκούφαλης, έχει ήδη δεχθεί πρόταση από τον Πανιώνιο και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται η απάντησή του.

Το δώρο από Γερμανία

Ο Έβαλντ Λίνεν, θα συμπηρώσει σε λίγο καιρό, ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας και η επέτειος, αυτή αν μη τι άλλο, προσφέρεται για δώρα. Ποιό είναι το δώρο του Γερμανού τεχνικού, στην ομάδα του; Ένας παίκτης με καλό όνομα, από την χώρα καταγωγής του, για τον οποίο φαίνεται πως μάχεται.

Ο "κυανέρυθρος" τεχνικός, έχει βάλει μπροστά τις διασυνδέσεις του στην Γερμανία και φαίνεται πως δεν θα γυρίσει με άδεια χέρια από τις διακοπές του, στην πατρίδα του. Ίσως μάλιστα, από ότι λένε οι πληροφορίες, ο κόουτς, να γυρίσει και με ένα όνομα που θα φέρει πολλά χαμόγελα στην Νέα Σμύρνη, ιδιαίτερα τώρα που η ομάδα προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στους προκριματικούς του Κυπέλλου UEFA.
















TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ