ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανανέωσε ο Σπυρόπουλος

Η ΠΑΕ Πανιώνιος, έκοψε την όρεξη σε όσους ήθελαν τον Σπυρόπουλο, υπογράφοντας μαζί του κλειστό 3τές συμβόλαιο

Η ΠΑΕ πριν λίγη ώρα, ανακοίνωσε την υπογραφή του νέου συμβολαίο με τον αριστερό μπακ της ομάδας, ο οποίος είχε βρεθεί στο στόχαστρο ομάδων του ΠΟΚ, από τον περασμένο χειμώνα, εξηγώντας παράλληλα τα κίνητρά της και τονίζοντας το γεγονός πως στο συμβόλαιο δεν προβλέπεται ρήτρα ούτε για το εξωτερικό αλλά ούτε και για ελληνικές ομάδες. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Νίκου Σπυρόπουλου. Το νέο κλειστό συμβόλαιο του Νίκου είναι διάρκειας τριών ετών (έως 30 Ιουνίου 2010) και δεν προβλέπει ρήτρα για δικαίωμα εξαγοράς του ποδοσφαιριστή, είτε από ομάδα της Ελλάδας είτε του εξωτερικού.

Η επέκταση του συμβολαίου του Νίκου Σπυρόπουλου έγινε αφενός μεν διότι θεωρούμε πως ο Νίκος είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ, αφετέρου δε θαυμάσαμε τον ισχυρού του χαρακτήρα. Παρά την πίεση που δέχτηκε, από τα δεκάδες δημοσιεύματα που τον ήθελαν να είναι στόχος πολλών ομάδων, έμεινε συγκεντρωμένος και δούλεψε πολύ σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της."


TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ