ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τσακίρης: "Ανταγωνιστική ομάδα"

Τσακίρης: "Ανταγωνιστική ομάδα"
Τσακίρης

Ανταγωνιστική ομάδα θέλει να δημιουργήσει ο Κώστας Τσακίρης διατηρώντας το κορμό της ομάδας

"Τα τελευταία χρόνια, ο Πανιώνιος κάθε καλοκαίρι, αλλάζει πάνω δέκα παίκτες. Δεν είναι αυτό στους στόχους μας. Θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν σταθερό κορμό. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική. Δεν είναι εύκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε", δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ στην "ΕΡΑ Σπορ". Και αναφερόμενος στον αριστεροπόδαρο άσο της ομάδας του, είπε:

"Ο Σπυρόπουλος είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος. Θέλαμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα μας και για να τον ανταμείψουμε αυξήθηκαν και οι αποδοχές του. Θέλουμε οι παίκτες που παίζουν στον Πανιώνιο να αισθάνονται ότι παίζουν σε μεγάλη ομάδα. Δεν θέλουμε να σταθούμε εμπόδιο σε κανένα ποδοσφαιριστή μας.

Απλά, εμείς πιστεύουμε ότι για έναν παίκτη άλμα στην καριέρα του θεωρείται αν θα πάει σε μια ομάδα του εξωτερικού και σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Νομίζω ότι, είτε του χρόνου είτε σε δύο χρόνια, οι προσφορές για τον Σπυρόπουλο θα είναι περισσότερες και καλύτερες για τον ίδιο τον παίκτη, αλλά και για την ομάδα. Είμαι σίγουρος γι' αυτό, γιατί έχει τεράστιες δυνατότητες και θα το δείξει στο γήπεδο και με τον Πανιώνιο και με την φανέλα της Εθνικής"

.

Για το θέμα του Ενσαλίβα, τόνισε: "Η περίπτωση του Ενσαλίβα ήταν διαφορετική. Ήταν η πρώτη μεταγραφή που κάναμε. Ο παίκτης ήθελε να βάλουμε ρήτρα στο συμβόλαιό του, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να φύγει από την ομάδα. Στην συνέχεια, ο προπονητής τον χρησιμοποίησε ως αμυντικό χαφ και τα πήγε, όπως όλοι ξέρουμε, πολύ καλά. Αυτό είχε ως συνεπεία, από τη μια να μας χαροποιήσει και από την άλλη να μας ανησυχήσει, καθώς αργά ή γρήγορα, θα προκαλούσε το ενδιαφέρον άλλων ομάδων.

Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τη ρήτρα, αλλά δεν το καταφέραμε. Ο Ενσαλίβα φοβήθηκε ότι θα είχε την ίδια τύχη με αυτή του Μαγκντί. Σε καμιά περίπτωση δεν θα είχε από εμάς αυτή την συμπεριφορά. Δεν θα στεκόμασταν εμπόδιο στην καριέρα του. Ήταν μαγκιά του που έβαλε ρήτρα στο συμβόλαιό του".


TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ