ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τρέχουν αλλά με... πρόγραμμα

Τρέχουν αλλά με... πρόγραμμα
πανηγυρικο πανιωνιος

Στην Νέα Σμύρνη, δεν βιάζονται για τις θερινές τους μετεγγραφικές κινήσεις και ίσως αυτό τους βγει σε καλό

Όποιος βρεθεί αυτές τις μέρες στην Νέα Σμύρνη, δεν πρόκειται να ακούσει άλλες συζητήσεις, εκτός από αυτές για τις επικείμενες εκλογές αλλά και την μετεγγραφική ενίσχυση του Πανιωνίου. Κι αν για τις εκλογές και την κυβέρνηση, δικαιολογημένα υπάρχει γκρίνια για τις μετεγγραφές των "κυανέρυθρων", φανερώνει τουλάχιστον άγνοια να υπάρχει η ίδια κατάσταση.
Ο Έβαλντ Λίνεν, είδε με χαρά τον κορυφαίο "ρούκι" της περασμένης σεζόν για το ελληνικό πρωτάθλημα (Κουμορτζί), να ντύνεται στα "κυανέρυθρα" αλλά και ένα παιδί που προέρχεται... από τα σπλάχνα της ομάδας (Κοντοές) να επιστρέφει και να είναι έτοιμος να δώσει βοήθειες στον Γιάννη Μανιάτη, όποτε ο τελευταίος τις χρειαστεί.

Επιπλέον, ο τεχνικός του Πανιωνίου, που βρίσκεται αυτήν την εποχή στην Γερμανία για διακοπές, μόνο... διακοπές δεν κάνει, καθώς ασχολείται καθημερινά με θέματα της ομάδας, ενώ φέρεται να αξιοποιεί τις γνωριμίες του στην Γκλάντμπαχ, για να φέρει ένα από τα καυτά ονόματα του φετινού καλοκαιριού, τον Κώστα Μήτρογλου, στον Ιστορικό.

Ούτε όμως το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, πάει πίσω. Τόσο ο Γιώργος Τσέλιος, όσο και ο Γιώτης Σταματόπουλος, παρακολούθησαν τους αγώνες της Εθνικής Νεων αλλά και των Ελπίδων τσεκάροντας υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, καθώς η ομάδα μπορεί να αγωνίζεται στο Κύπελλο UEFA και να έχει ανάγκη άμεσης ενίσχυσης, όμως κανείς στην Νέα Σμύρνη, δεν θέλει να δει τον μέσο όρο ηλικίας, να εκτοξεύεται προς τα πάνω.

Όλα αυτά βέβαια, μπορεί να ακούγονται ανούσια για τους οπαδούς του "Αιώνιου" που διαβάζουν καθημερινά ονόματα και περιμένουν με αγωνία την επόμενη ανακοίνωση της ΠΑΕ, όμως σίγουρα δεν είναι για μια ομάδα που έχει προγραμματισμό και οι στόχοι της έχουν ξεπεράσει εδώ και καιρό, αυτό που λέμε "εφήμερο".






TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ