ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεγάλη η διαφορά Τζιμπούρ - Ολυμπιακού

Μεγάλη η διαφορά Τζιμπούρ - Ολυμπιακού
Τζιμπούρ INTIME SPORTS

Περίπου 500.000 ευρώ είναι η διαφορά στα χρήματα που ζητάει ο Ραφίκ Τζιμπούρ με εκείνα που προσφέρουν στον Ολυμπιακό. Θυμίζει... ΑΕΚ η κατάσταση με τον Αλγερινό.

Στον Ολυμπιακό κουράστηκαν να περιμένουν τις απαντήσεις των Ραφίκ Τζιμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη, οπότε μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση (αν και ποτέ μη λες ποτέ).

Όπως γράψαμε και την Τετάρτη το βράδυ, μπορεί ο Αλγερινός να δήλωσε πως το μέλλον του είναι στον Ολυμπιακό, από την πλευρά των ερυθρόλευκων ωστόσο τονίζουν πως η διαφορά παραμένει μεγάλη.

Η υπόθεση του Τζιμπούρ πάντως θυμίζει αρκετά την εποχή που ήταν να φύγει από την ΑΕΚ και να έρθει στον Ολυμπιακό.

Ο (τότε) 27άχρονος επιθετικός τα είχε βρει σε όλα με την Ένωση, η υπόθεση τράβηξε αρκετά (με τον Τζιμπούρ να ζητά στη συνέχεια τα ίδια χρήματα με τον Σκόκο) και τον Γενάρη ο ποδοσφαιριστής έμεινε ελεύθερος για να υπογράψει στον Ολυμπιακό (υπήρχαν και οφειλόμενα είναι η αλήθεια).

Πάνω κάτω τα ίδια συμβαίνουν και τώρα. Η προσφορά του Ολυμπιακού αγγίζει το 1.3 εκ. ευρώ μαζί με τα μπόνους στόχων (προσφορά 3 μήνες τώρα), ο Τζιμπούρ αρχικά ήταν θετικός, όμως το τελευταίο διάστημα έχει αναθέσει σε ένα σωρό μάνατζερ να του βρουν προτάσεις με περισσότερα χρήματα στο εξωτερικό (πάνω από 1.6-1.8 εκ. ευρώ).

Όπως έχουμε γράψαμε και πριν λίγες ημέρες, είναι λογικό ο Τζιμπούρ να ψάχνει το τελευταίο καλό του συμβόλαιο, από τη στιγμή που είναι 29 ετών και συχνά πυκνά χάνει ματς λόγω μικροτραυματισμών.

Στον Ολυμπιακό πάντως θα γίνει μία τελευταία προσπάθεια με σκοπό να πέσουν οι υπογραφές.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλη η διαφορά Τζιμπούρ - Ολυμπιακού, Παπάζογλου: "Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε", Ζαρντίμ: "Πως να κάνεις ζημιά με αργό ποδόσφαιρο;", Τα έβαλε με τον Παπαπέτρου ο Πλιάγκας, Τζιμπούρ: "Το μέλλον μου είναι στον Ολυμπιακό", Ολυμπιακός - Καβάλα 2-0.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ