TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ελλάδα: Ο τίτλος παίζεται σε Καραϊσκάκης και Τούμπα

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας EUROKINISSI SPORTS

Φθάσαμε στο κομβικότερο σημείο της σεζόν, τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη ίσως αναδείξουν πρωταθλητή από σήμερα ή θα κορυφώσουν την αγωνία για την Κυριακή. Η ΑΕΚ ζητάει μόνο νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που θέλει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο ΠΑΟΚ θα έχει το μυαλό του και εκεί, αλλά οφείλει να… λυγίσει τον Παναθηναϊκό για να πάρει αυτός το πάνω χέρι.

Λαμία - Άρης (Τετάρτη 18:00)

Ανοίγει το ματς στη Λαμία

Τελευταίο ματς για τη Λαμία μπροστά στο κοινό της, ολοκληρώνεται η καλύτερη σεζόν στην ιστορία της και ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να χειροκροτήσει συνολικά την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Βόκολου. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.

Πλησιάζει η στιγμή του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου για τον Άρη, όλοι προσπαθούν να φτάσουν στο καλύτερο δυνατό σημείο. Ο Μάντζιος περιμένει να ανεβάσουν ρυθμό οι ποδοσφαιριστές του, υπάρχουν απουσίες καθώς οι Μπράμπετς και Ζουλ είναι τιμωρημένοι, Τζόυρασεκ, Βέλεθ, Ρουπ, Κάρλσον, τραυματίες.

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο, μπορεί να ανοίξει, επιλέγω over 2.5 στο 1.82

Ολυμπιακός - ΑΕΚ (Τετάρτη 20:00)

Παίζονται πολλά στο Καραϊσκάκης

Η κούραση από την υπερπροσπάθεια της Ευρώπης στοίχισε στον Ολυμπιακό, ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά έμεινε εκτός τίτλου. Πλέον το ζητούμενο είναι να μην τερματίσει 4ος, ώστε να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο πριν τον τελικό με την Φιορεντίνα. Τιμωρημένος είναι ο Ρέτσος, εκτός αποστολής έμειναν οι Μασούρας, Ναβάρο, Αλεξανδρόπουλος και οι τραυματίες Ιμπόρα, Ορτέγκα, Ρίτσαρντς.

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί των «ερυθρόλευκων» στο εξ αναβολής ματς της περασμένης Κυριακής, αναγκάζει την ΑΕΚ να θέλει νίκη στο Καραϊσκάκης, προκειμένου να κρατάει η ίδια την τύχη στα χέρια της. Ο Αλμέιδα δεν υπολογίζει στον τραυματία Φερνάντες και στον Ρότα, ο οποίος εκτίει τιμωρία.

Δύσκολη η προσέγγιση, η ΑΕΚ "καίγεται", ο Ολυμπιακός θα παίξει για νίκη, επιλέγω 2-3 γκολ σε απόδοση 2.05.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (Τετάρτη 20:00)

Τα δίνει όλα για τον τίτλο ΠΑΟΚ

Τεράστια νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό, έμεινε μόνος στο κυνήγι της ΑΕΚ, θα γίνει φαβορί αν επικρατήσει του Παναθηναϊκού και η «Ένωση» δεν φύγει νικήτρια από το «Καραϊσκάκης». Έχει μομέντουμ η ομάδα του Λουτσέσκου, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε περίεργο… φεγγάρι. Καλείται να εξαντλήσει τις λίγες πιθανότητες που έχει για τον τίτλο, να εξασφαλίσει ευρωπαϊκή θέση και να τα δώσει όλα για την κατάκτηση του Κυπέλλου, στον τελικό με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό. Πάει στην Τούμπα χωρίς τον κομβικό Ιωαννίδη, τον Βέρμπιτς, αλλά και τους Τζούρισιτς, Ούγκο.

Τεράστιο ματς, κυρίως για τον ΠΑΟΚ, είναι μεγάλη η ευκαιρία για την ομάδα του Λουτσέσκου, ο άσος στο 1.71 έχει προβάδισμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - Άρης: Over 2,5 (απόδοση 1.82), 18:00
  • Ολυμπιακός - ΑΕΚ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.05), 20:00
  • ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: 1 (απόδοση 1.71), 20:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ