TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σκάρτο φαβορί στο Φάληρο

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Σκάρτο φαβορί στο Φάληρο
EUROKINISSI

Το Match Money αναλύει το πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει σε δύο επιλογές.

Ο Ολυμπιακός έχασε τις ελπίδες τίτλου στην Τούμπα, μόνο αδιάφορος όμως δεν είναι στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ο κίνδυνος της τέταρτης θέσης είναι ορατός και αν συμβεί αυτό μόνο απίθανος δεν είναι ο συνδυασμός που τον αφήνει τελείως εκτός Ευρώπης: ήττα στον τελικό από τη Φιορεντίνα και κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Άρη.

Θα είναι… κάπως να έχεις φτάσει στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό της ιστορίας σου και την επόμενη σεζόν να μην έχεις καν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός θα παίξει με κίνητρο το ματς, άλλωστε το μέγεθος της αντιπαλότητας Μαρινάκη – Μελισσανίδη είναι γνωστό τοις πάσι. Ενδεικτικές ήταν και οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια περί προτίμησης για τον πρωταθλητή μετά την ήττα στην Τούμπα.

Το ντέρμπι μοιάζει με τριπλή και δεν θα είχε καμία στοιχηματική αξία αν το σετ ήταν κομμένο στη μέση ή αβάνταρε έστω και λίγο τον Ολυμπιακό. Με φαβορί την ΑΕΚ όμως υπάρχει χώρος για παιχνίδι. Δεν είναι τόσο καλή η ομάδα του Αλμέιδα ώστε να προσφέρεται στο 2,45 στο Φάληρο, βασικά η άμυνα της είναι ανά πάσα στιγμή επιρρεπής στο λάθος. Η ΑΕΚ ηττήθηκε με ανατροπή και στη Λεωφόρο και στην Τούμπα στα playoffs, ενώ στο εντός 1-0 με τον Ολυμπιακό ήταν υποδεέστερη. Η διπλή ευκαιρία 1Χ συνδυαστικά με over 1,5 στο 1,95.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, η Αταλάντα έχει φτάσει καλπάζοντας και η Γιουβέντους ασθμαίνοντας. Είναι μεγάλη η ποιοτική διαφορά των δυο ομάδων τον τελευταίο καιρό, τόσο ώστε να παραγνωρίζουμε το βάρος της φανέλας. Η Αταλάντα απέκλεισε την υπέροχη Σπόρτινγκ και εύκολα τις Λίβερπουλ, Μαρσέιγ, για να φτάσει στον τελικό του Europa League, ενώ στον ημιτελικό κυπέλλου είχε ρίξει τεσσάρα στη Φιορεντίνα και στο πρωτάθλημα πάτησε θέση Champions League με τέσσερις σερί νίκες. Η τελευταία ήταν ματς – εξάποντο με τη Ρόμα, η οποία κολακεύεται από το τελικό 2-1. Οι «μπεργκαμάσκι» έβγαλαν χαρακτήρα σε άλλο ένα κρίσιμο παιχνίδι, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση (24-9 ήταν οι τελικές προσπάθειες).

Σε πλήρη αντίθεση, η Γιούβε τρεκλίζει σε αυτό το φινάλε της σεζόν. Στο τελευταίο ματς ισοφάρισε στο 91’ την υποβιβασμένη και σε αποσύνθεση Σαλερνιτάνα, φτάνοντας τις πέντε σερί ισοπαλίες. Υπάρχει διαφορά φόρμας και ψυχολογίας, η κατάκτηση του τροπαίου από την Αταλάντα στο 1,85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ: 1Χ & Over 1,5 (απόδοση 1.95), 20:00
  • Αταλάντα – Γιουβέντους: Κατάκτηση Αταλάντα (απόδοση 1.85), 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ