ΗΡΑΚΛΗΣ

Με το μυαλό στον Παναθηναϊκό

Με το μυαλό στον Παναθηναϊκό
έμερσον

Μια μέρα μετά την ισοπαλία με τον Πανιώνιο, στον Ηρακλή ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟ στο Καυταντζόγλειο

Ο Έμερσον ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στην πορεία της εβδομάδας θα φανεί η εξέλιξη της κατάστασής του. Οι Νικολόπουλος, Πουρσανίδης, Χλωρός και Γκαρσία παρέμειναν στην Αθήνα για προσωπικές υποθέσεις τους.
Για αύριο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του εκτός από κάποιους που θα ακολουθήσουν ατομικό πρόγραμμα. Στον Ηρακλή θα επανέλθουν στις προπονήσεις την Τετάρτη 05/12, με πρωινή (σε δύο γκρουπ, 09:00 και 10:00) και απογευματινή (15:30) προπόνηση, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Οδύνη για τον θάνατο του Σάνον



Τεράστιο πλήγμα για την "κυανόλευκη" ποδοσφαιρική οικογένεια αλλά και τον κόσμο του αθλητισμού γενικότερα που δέχτηκε με θλίψη την είδηση της απώλειας του Λες Σάνον.

Ο άξιος Άγγλος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε τον Ηρακλή στον ανεπανάληπτο θρίαμβο της κατάκτησης του κυπέλλου το 1976, υπογράφοντας την ολόχρυση επιτυχία, δεν βρίσκεται από χθες το βράδυ πλέον στη ζωή.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ηρακλής στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει ότι: "Όλοι μας στον ΗΡΑΚΛΗ θα τον θυμόμαστε ως έναν πραγματικό κύριο, έναν άξιο προπονητικό αρχιτέκτονα και έναν φίλο της ομάδας μας, με την μνήμη του να μένει άσβεστα καταγεγραμμένη στις ψυχές μας. Για μας είναι ένα από τα σύμβολα του αιώνα ζωής, που συμπληρώνει ο Σύλλογός μας.

Les Shannon, θα είσαι πάντοτε ζωντανός στις μνήμες και στις ψυχές μας...".








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ