ΗΡΑΚΛΗΣ

Με πίστη και κόσμο

Με πίστη και κόσμο
Ηρακλής-Οπαδοί MOTIONTEAM

Αποφασισμένοι για ένα θετικό αποτέλεσμα άπαντες στον Ηρακλή. Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τούμπα

Γκαρσία και Περπερίδης έχουν - πλέον - "ανεβάσει" σε απόλυτους ρυθμούς το ατομικό πρόγραμμά τους, καθώς ασκούνται και με μπάλα.
Ο Παπαστεριανός το πρωί της Δευτέρας 24/09, στο Ιατρικό Διαλβακανικό Κέντρο, θα υποβληθεί σε λαπαροσκοπική επέμβαση, για το "σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών", από το οποίο ταλαιπωρείται.

Με την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, πριν τον αγώνα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, την οποία αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Πάρντο, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Μαλαγκένιο, Μαυρογενίδης, Ζμπόντσακ, Ιωαννίδης, Πουρσανίδης, Μπίνιο, Παπαδόπουλος, Έμερσον, Τσίνεγκε, Μαρίνκοβιτς, Νικολόπουλος, Χλωρός, Μπένκο και Κομβολίδης.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια



Εξαντλήθηκε και το τελευταίο των εισιτήριων, που αναλογούσαν στην πλευρά του Ηρακλή για την αυριανή αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ Ηρακλής από την πλευρά της με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την άμεση και δυναμική ανταπόκρισή του στην προσπάθεια συμπαράστασης της ομάδας και εκφράζει τη λύπη της, καθώς λόγω των περιορισμών, που ίσχυσαν, σχετικά με τα εισιτήρια των φιλοξενουμένων, από τα Μέτρα Τάξης, δεν ήταν δυνατόν να καλυφθούν οι ανάγκες παρά μόνο ενός μικρού τμήματος του "κυανόλευκου" κόσμου.

Επίσκεψη από Διλμπέρη



Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή και νυν του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρης, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας πριν τη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Ο Διλμπέρης είχε συνομιλία με τον προπονητή του «Γηραιού», Ιβάν Γιοβάνοβιτς, και τους πρώην συμπαίκτες του και ευχήθηκε στην ομάδα το καλύτερο για τον αυριανό αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ αλλά και για την πορεία της στην αγωνιστική περίοδο. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΕ και συνομίλησε με τους διοικούντες, ευχόμενος επιτυχία στο έργο, που έχουν αναλάβει, στον Ηρακλή.










TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ