ΗΡΑΚΛΗΣ

Σινιόρι: "Μου έκαναν πόλεμο"

Σινιόρι: "Μου έκαναν πόλεμο"
Σινιόρι MOTION TEAM - ()

Ο Πέπε Σινιόρι μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" με αφορμή την χθεσινή διευθέτηση της οικονομικής οφειλής της ΠΑΕ Ηρακλής

"Ήρθα με πολλά όνειρα τα οποία δυστυχώς δεν έγιναν πραγματικότητα. Η προηγούμενη διοίκηση είχε προβλήματα, τα οποία με επηρέασαν και δεν μπορούσα να έχω την ζωή που ήθελα, να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο.

Η νέα διοίκηση όμως βοήθησε στο να βρεθεί μία λύση στο πρόβλημα μου, θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να οδηγήσουν ψηλά τον Ηρακλή, να έχει μία καλή πορεία".





Όσο για τον ίδιο και την παρουσία του στον Ηρακλή ο Σινιόρι τόνισε πως: "Ένας παίκτης που πάει σε μία ξένη χώρα, χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί. Δυστυχώς αυτό δεν το είχα, κανένας δεν ήταν κοντά μου, ήταν όλοι εχθροί μου και έκαναν τα πάντα για να δυσκολεύουν την ζωή μου.

Ήταν και το οικονομικό πρόβλημα αλλά και το αγωνιστικό. Ήμουν βασικός και είχα πετύχει γκολ σε αρκετά παιχνίδια, φιλικά αλλά και στο Κύπελλο. Μετά μου είπαν ότι έχουν οικονομικά προβλήματα, μου έκαναν πόλεμο για να φύγω".





Όσο για το αν συνεχίζει να παρακολουθεί την πορεία του Ηρακλή τόνισε: "Είναι εύκολο μέσω του Ίντερνετ να παρακολουθώ τον Ηρακλή, να βλέπω τα παιχνίδια της ομάδας. Οι φίλαθλοι ήταν πάντα δίπλα μου όπως και οι συμπαίκτες μου. Με βοήθησαν σημαντικά και θέλω σύντομα να είμαι κοντά τους προκειμένου να τους ξαναδώ".



Ο Κοσμόπουλος στην Μίκρα
Ο παλαιός διοικητικός ηγέτης του Ηρακλή και πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Ντίνος Κοσμόπουλος, βρέθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Είχε συνομιλία με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμο, και τους διοικητικούς συνεργάτες του, ενώ παρακολούθησε και την απογευματινή προπόνηση της ομάδας.

"Πάντα ήμουν και πάντα θα είμαι κοντά στον Ηρακλή. Χαίρομαι που διοικείται από αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι Ηρακλειδείς και προτάσσουν το συμφέρον της ομάδας, την οικονομική και αγωνιστική εξυγίανσή της. Εύχομαι το καλύτερο για την φετινή πορεία στην ομάδα μας", τόνισε ο κ. Κοσμόπουλος.

Κάκωση ο Ζμπόντσακ

Στα αγωνιστικά το σημερινό πρόγραμμα του Ηρακλή περιελάμβανε διπλή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα. Ο Παπαστεριανός συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Αργεντινός Γκαρσία και ο Περπερίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Στους άτυχους της ημέρας ήταν ο Τσέχος Μάρτιν Ζμπόντσακ υπέστη κάκωση στο πόδι στην διάρκεια της απογευματινής προπόνησης και αύριο θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Το αυριανό πρόγραμμα του Ηρακλή προβλέπει μία προπόνηση στις 17:30, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ