ΗΡΑΚΛΗΣ

Ξαφνική επίσκεψη του ΕΣΚΑΝ

Ξαφνική επίσκεψη του ΕΣΚΑΝ
Ηρακλής

Αιφνιδιαστικό έλεγχο πραγματοποίησε σήμερα στην Μίκρα μετά την προπόνηση κλιμάκιο της ΕΣΚΑΝ

Ο λόγος για τους Παπαζαχαρία, Νικολόπουλο, Marinkovic, Πουρσανίδη, Παπαδόπουλο, Γιάντση και Κομβολίδη.
Κατά τα άλλα, πέραν του Γκαρσία, που ανεβάζει διαρκώς ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα, και του Παπαστεριανού, που ακολουθεί πρόγραμμα γυμναστηρίου, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Από την πλευρά του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο φιλικό της Τετάρτης με το Πολύκαστρο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ωστόσο αύριο θα έχει την ευκαιρία για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Ο Ηρακλής θα συμμετάσχει στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στους πυρόπληκτους της χώρας με αντίπαλους σε 45λεπτα φιλικά τον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά ο τεχνικός του «Γηραιού» αναμένεται να μην χρησιμοποιήσει δύο ενδεκάδες, για τον λόγο άλλωστε αυτό και δεν έδωσε χρόνο σε βασικούς παίκτες στο φιλικό της Τετάρτης με το Πολύκαστρο, όπως για παράδειγμα στους Κατσαμπή, Πουρσανίδη, Μαυρογενίδη και Ζμπόντσακ.

Στην Εθνική Παίδων κλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, Νίκος Αγγελούδης, που οφείλει να ενσωματωθεί στην αποστολή στις 17 του μήνα στην Αθήνα εν όψει φιλικού τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Γερμανία.








TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ