ΗΡΑΚΛΗΣ

Και τώρα ο Σινιόρι

Και τώρα ο Σινιόρι
Σινιόρι MOTION TEAM - ()

Η αρχή έγινε με τον Μπαρκ Σεγκιρί και του μάνατζέρ του και πλέον στην ΠΑΕ Ηρακλής δείχνουν να ρίχνουν το βάρος στις υπόλοιπες περιπτώσεις πρώην ποδοσφαιριστών της ομάδας που έχουν προσφύγει στην FIFA δίνοντας προτεραιότητα σε αυτή του Πέπε Σινιόρι.

Με τον Ιταλό ποδοσφαιριστή υπάρχει και ένα δικαστήριο κατά της ΠΑΕ Ηρακλής αλλά και άλλων φυσικών προσώπων που βρίσκονταν τότε στην ΠΑΕ, το οποίο έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί στις 26 του μήνα. Για το λόγο αυτό υπήρξε ήδη μία πρώτη επικοινωνία με τον Σινιόρι μέσω των Κακιούση και Κολντεμπέλα χωρίς όμως όπως φάνηκε να υπήρξε ανάλογη συνέχεια.
Στην ΠΑΕ Ηρακλής όμως δεν δείχνουν να απογοητεύονται και θα επιδιώξουν να επικοινωνήσουν εκ νέου με τον Ιταλό θέλοντας να πετύχουν συμβιβασμό μαζί του και τον ίδιο να δείχνει θετικός.

Εκτός της περίπτωσης του Σινιόρι πάντως υπάρχουν και οι περιπτώσεις των Λαβάλ, Φορτούζι, Μπίλισκοφ χωρίς να αποκλείεται να ακολουθήσουν και άλλες προσφυγές όπως για παράδειγμα με τον Σνάουτσνερ που σκέφτεται και αυτός το ενδεχόμενο να αποταθεί στην FIFA.

Στα αγωνιστικά ο Γκαρσία δείχνει να μέρα με την ημέρα να ανεβάζει ρυθμούς δείχνοντας να ξεπερνά τον τραυματισμό του από το φιλικό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που τον άφησε για τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο Αργεντινός είχε υποστεί οστεϊκή θλάση και υπήρχε ο κίνδυνος κατάγματος με αποτέλεσμα παρά το θέλω του να μην ρισκάρει γρηγορότερη επιστροφή του. Πλέον όμως και με αφορμή και την επιπλέον μία εβδομάδα διακοπή λόγω των βουλευτικών εκλογών όλα δείχνουν πως θα προλάβει να είναι παρών στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Όσο για τον ίδιο τον Γκαρσία σε δηλώσεις του δεν έκρυψε πως:

" Πέρασα δύσκολες στιγμές με τον τραυματισμό μου, καθώς ήρθε σε ένα χρονικό διάστημα που προσπαθούσα να βοηθήσω την ομάδα. Πλέον ξεκίνησα τις προπονήσεις και θα επιδιώξω να είμαι έτοιμος από κάθε πλευρά", με τον Αργεντινό να στάθηκε και στον κόσμο του Ηρακλή λέγοντας:

" Θα πρέπει να τονίσω ότι με βοήθησε η στάση του κόσμου και με ανέβασε την ψυχολογία. Ελπίζω να είναι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα να αλλάξει εικόνα σε σχέση με αυτή που είχε πέρσι. Σίγουρα δεν τους αξίζει στους φιλάθλους να περάσουν τις ίδιες καταστάσεις".










TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ