ΗΡΑΚΛΗΣ

Γήπεδο στην Μίκρα και με την βούλα

Γήπεδο στην Μίκρα και με την βούλα
Ηρακλής οπαδοί

Η ΓΓΑ παραχώρησε στον Ερασιτέχνη Ηρακλή 18 στρέμματα στη Μίκρα με υπουργική απόφαση για την κατασκευή του νέου σπιτιού

Με την εξέλιξη αυτή ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο που έπρεπε ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι προϋποθέσεις που απαιτούνταν για να μπορέσει ο Ηρακλής να κάνει το δικό του γήπεδο. Η οικογένεια του Ηρακλή έχει πλέον ένα ενιαίο κομμάτι γης, έχει τη ρύθμιση στη Βουλή για τις εμπορικές χρήσεις, τη νομιμοποίηση του κτιρίου, την ανταλλαγή των οικοπέδων και την ενοποίηση των στρεμμάτων.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλή, Νίκος Παναγόπουλος, σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" για το θέμα του γηπέδου του στις εγκαταστάσεις της Μίκρας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του και τόνισε πως: "Με την υπογραφή του κ. Ορφανού, συμπληρώνεται το πακέτο των προσπαθειών για την κατασκευή του γηπέδου του Ηρακλή.

Πριν από 3,5 χρόνια ξεκινήσαμε μία προσπάθεια για τη δημιουργία προϋποθέσεων. Έπρεπε να τακτοποιήσουμε την περιουσία του Ηρακλή. Είχαμε 36 στρέμματα διάσπαρτα στη Μίκρα. Έπρεπε να γίνει ανταλλαγή με κάποια άλλα της ΓΓΑ, ώστε ο Ηρακλής να αποκτήσει το δικό του ενιαίο χώρο.

Έπρεπε το κτίριο της ΠΑΕ να νομιμοποιηθεί και αυτό έγινε. Ο χώρος όμως που άνηκε στον Ηρακλή ήταν μικρός. Έπρεπε να αποκτηθεί ο χώρος της εργατικής κατοικίας που άνηκε στη ΓΓΑ προκειμένου να υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για να χτιστεί το νέο γήπεδο.

Έγινε και αυτό σήμερα κι έτσι ο Ηρακλής έχει πλέον 56 στρέμματα και μπορεί να φτιάξει το δικό του γήπεδο. Για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε αυτά τα στρέμματα πρέπει στην επόμενη τριετία να προσκομίσουμε ένα business plan για να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε την περιοχή και στην επόμενη πενταετία να ξεκινήσουμε τα έργα".








Ο κ. Παναγόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Ορφανό για το ενδιαφέρον που έδειξε λέγοντας: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ελληνική πολιτεία και ειδικότερα τον Γιώργο Ορφανό που έδειξε ενδιαφέρον στην περίπτωση του γηπέδου και δούλεψε αυτά τα χρόνια για την υλοποίηση του στόχου αυτού. Η υπόθεση συμπίπτει απλά με τις εκλογές χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό. Όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Ορφανός δούλεψε με υπευθυνότητα για να ολοκληρωθεί αυτό το πλάνο που βάλαμε τα τελευταία 3,5 χρόνια".


Όσον αφορά για το τι πρέπει να γίνει από δω και πέρα τόνισε: "Τώρα πρέπει να κάτσει η οικογένεια του Ηρακλή από κοινού για να σχεδιάσει τα επόμενα βήματα προκειμένου να κατασκευαστεί το γήπεδο της ομάδας. Παρακάλεσα τον κ. Ρέμο και το δ.σ. της ΠΑΕ να κάτσουμε να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματα για να ενημερώσουμε και τον κόσμο της ομάδας. Αφού συζητήσουμε θα κάνουμε μία πρόταση ενδιαφέροντος στην αγορά για να δούμε ποιος θα κατασκευάσει το γήπεδο".


TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ