ΗΡΑΚΛΗΣ

Ο Επαλέ στην Μίκρα

Ο Επαλέ στην Μίκρα
Επαλέ

O Ζοέλ Επαλέ είχε διήμερη άδεια από την ομάδα του και επισκέφθηκε τους πρώην συμπάικτες του στη Μίκρα

Ο Καμερουνέζος επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής, όπου είχε επαφή με τους παράγοντες της διοίκησης, ενώ στη συνέχεια "κατηφόρισε" στα αποδυτήρια. Εκεί ο Επαλέ συνομίλησε με τους πρώην συμπαίκτες του και την τεχνική ηγεσία, ενώ ευχήθηκε στην πρώην ομάδα του τα καλύτερα για την αγωνιστική χρονιά που άρχισε.
"Δεδομένη η αγάπη μου"

Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής της Μπόχουμ παρακολούθησε την προπόνηση του Ηρακλή κάτω από τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, έκανε την ακόλουθη τοποθέτηση: "Η αγάπη μου για τον Ηρακλή είναι δεδομένη και την έχω εκφράσει με κάθε τρόπο. Κάθε φορά, που θα έχω την ευκαιρία να βρεθώ κοντά στην ομάδα θα το κάνω τρέχοντας.

Χάρηκα που είδα τους πρώην συμπαίκτες μου και πληροφορήθηκα ότι πλέον η ομάδα διαθέτει πολύ πιο ισχυρή και ικανή διοίκηση και σύμφωνα με τα όσα μου είπαν τα παιδιά, διαθέτει και πολύ καλούς παίκτες. Είναι νέα ομάδα, όμως και θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα προκειμένου να αποκτήσει ομοιογένεια".




"Το μυαλό μου εδώ"

Ο Καμερουνέζος αναφέρθηκε και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League: "Γνωρίζω πολύ καλά πόσο κρίσιμος είναι ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ και εύχομαι το καλύτερο στον Ηρακλή μας. Όπως εύχομαι το ίδιο και για την κατάληξη της αγωνιστικής περιόδου. Θα έχω σε όλη την διάρκεια της χρονιάς το μυαλό μου εδώ και μακάρι να μαθαίνω καλά νέα".



"Ποτέ μην λες ποτέ"
Στον Επαλέ όπως του είπαν, χαριτολογώντας οι παράγοντες της ΠΑΕ Ηρακλής, είναι νωρίς για να γυρίσει πίσω, αλλά να μην το αποκλείει να συμβεί, με εκείνον να προσθέτει χαμογελώντας "ποτέ μην λες ποτέ".


Ατομικό ο Γκαρσία
Στα αγωνιστικά η ομάδα του Ηρακλή μπήκε από το απόγευμα μετά το χθεσινό ρεπό στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την αναμέτρηση του Σαββάτου, με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Γκαρσία συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και το ίδιο θα κάνει και στο υπόλοιπο της εβδομάδας, συνεπώς δεν θα είναι έτοιμος για την προσεχή αναμέτρηση, ενώ ο Παπαστεριανός έκανε θεραπεία. Για αύριο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση, το πρωί στις 10:00 και το απόγευμα στις 17:30 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ
Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε ότι διατίθενται για τους φίλους της ομάδας της τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας, το Σάββατο 22/09 στις 19:00.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 10:00-18:00. Να τονιστεί ότι, με βάση τις νέες διατάξεις, οι ενδιαφερόμενοι για αγορά εισιτηρίου θα πρέπει να βρεθούν στα Γραφεία της Μίκρας με την αστυνομική ταυτότητά τους.









TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ