ΗΡΑΚΛΗΣ

Γιοβάνοβιτς: "Να είμαστε ομάδα"

Γιοβάνοβιτς: "Να είμαστε ομάδα"
γιοβανοβιτς

Σε ρυθμούς του αυριανού ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κινούνται άπαντες στον Ηρακλή με τον Γιοβάνοβιτς να έχει καταλήξει στην 11αδα

"Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες", παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που αναφερόμενος στο σύνολό του επισήμανε πως:

"Περιμένω να είμαστε ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο", δείχνοντας πάντως να μην έχει ξεχάσει την ήττα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος από τον Εργοτέλη.

" Πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και έτσι, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ", με τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να έχουν μπει στην λογική του προπονητή τους σύμφωνα με την εικόνα που έχουν παρουσιάσει στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Όσο για τους πρώτους 11 που προτίθεται να χρησιμοποιήσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ αυτοί όπως όλα δείχνουν θα είναι οι: Πάρντο, Μαυρογενίδης, Ζμπόντσακ, Κατσαμπής, Μαλαγκένιο, Πουρσανίδης, Παπαδόπουλος, Μαρίνκοβιτς, Τσίνεγκε, Έμερσον και Νικολόπουλος.

Από εκεί και πέρα τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην σημερινή προπόνηση και τελευταία για το αυριανό παιχνίδι που είναι να ξεκινήσει στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα μετά το τέλος της οποίας ο τεχνικός του Ηρακλή θα ανακοινώσει τους ποδοσφαιριστές που θα συμπεριλάβει στην αποστολή που στη συνέχεια θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.

Ο Παπαστεριανός θα είναι σίγουρα απών μια και είναι να χειρουργηθεί την Δευτέρα ενώ απόντες όπως όλα δείχνουν θα είναι οι Γκαρσία και Περπερίδης.

Ο Ηρακλής θα πρέπει να σημειωθεί ότι αύριο στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας απέναντι στον ΠΑΟΚ θα έχει την συμπαράσταση 1.000 φιλάθλων του που έχουν φροντίσει ήδη να πάρουν στην κατοχή τους τα αντίστοιχα εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει η διοίκηση της ΠΑΕ και θα βρεθούν στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των ποδοσφαιριστών του.











TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ