ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με λίφτινγκ στην Πλατεία το "τριφύλλι"

Με λίφτινγκ στην Πλατεία το "τριφύλλι"
INTIME SPORTS

Με νέα πρόσωπα σε σχέση με το ματς στο "Κ. Βικελίδης" θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην Νέα Σμύρνη, με τους Καντέ και Μαρίνο να φορούν φανέλα βασικού. Τι ζήτησε ο Φερέιρα από Λέτο.

Με τρία ίσως διαφορετικά πρόσωπα θα παραταχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Παναθηναϊκός στην Νέα Σμύρνη και τον νέο εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με δεδομένα τα προβλήματα των Τοτσέ και Ζέκα αλλά και την εικόνα κούρασης αρκετών παικτών ετοιμάζεται να κάνει κάποιες διορθωτικές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός σύμφωνα με όσα έδειξε και στην προπόνηση της Παρασκευής να ρίξει στην νέα εκτός έδρας μάχη, μετά από αυτή με τον Άρη, τους Σεντρίκ Καντέ και Στέργο Μαρίνο στην άμυνα στην θέση τον Γιόσοου Σαριέγκι και Λουκά Βύντρα.

Οι δύο τελευταίοι έδειξαν να μην είναι σε καλή κατάσταση και ο 65χρονος τεχνικός λογικά θα τους δώσει τις απαραίτητες "ανάσες" για την συνέχεια επαναφέροντας στο αρχικό σχήμα τον αμυντικό από το Μάλι δίπλα στον Μπουμσόνγκ και τον Ελληνα αμυντικό στο δεξί άκρο της άμυνας.

Σκέψεις για Μαυρία αντί Ζέκα

Ο Πορτογάλος τεχνικός το Σάββατο θα αποφασίσει αν θα ρισκάρει την πιθανή συμμετοχή του Ζέκα που έχει πρόβλημα τραυματισμού και αν δεν συμπεριληφθεί στην αποστολή την θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάει ο Χάρης Μαυρίας.

Σε ότι αφορά και την αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης με τον Ρούντολφ να παίρνει την θέση του Κλέιτον, λογικά δεν θα γίνει άμεσα αφού ο Μαγυάρος άσος ίσως ακόμα από φυσικής κατάστασης να μην είναι έτοιμος για να παίξει ολόκληρο ενενηντάλεπτο.

Ειδικές οδηγίες σε Λέτο

Στην προπόνηση της Παρασκευής, ο Πορτογάλος τεχνικός των "πράσινων" είχε σύντομο τετ α τετ με τον Σεμπαστιάν Λέτο, του οποίου ζήτησε να έχει διαφορετικές θέσεις στην επίθεση της ομάδας στο ματς της Κυριακής και σε αντίθεση με τον αγώνα της Θεσσαλονίκης. Ο 65χρονος του ζήτησε να μπαίνει περισσότερο στην περιοχή προκειμένου να "τραβάει" μαζί του και τους κεντρικούς αμυντικούς ανοίγοντας έτσι χώρους στους συμπαίκτες του και να μην αναλώνετε κυρίως με συνεχή σουτ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ