ΗΡΑΚΛΗΣ

Με 1.000 στο Καυτανζόγλειο

Με 1.000 στο Καυτανζόγλειο
μαυρογενίδης

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ηρακλή με τον Παναθηναϊκό με τους φιλοξενούμενους να προμηθεύονται 1.000 εισιτήρια για την κάλυψη των αναγκών των οπαδών τους

Στην διάρκεια αυτής αποφασίστηκε να δοθούν στον Παναθηναϊκό 1.000 εισιτήρια για την κάλυψη των αναγκών των οπαδών του τα οποία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου από την "πράσινη" ΠΑΕ.
Αυτό σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσει εκδοτήριο με εισιτήρια της θύρας, που αναλογεί στους οπαδούς της Αθηναϊκής ομάδας την ημέρα του αγώνα.

Στην σύσκεψη την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε στη σύσκεψη ο γενικός διευθυντής, Παναγιώτης Μαυρίδης, και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Ζαβραδινός.

Όσο για τους φιλάθλους του Ηρακλή τα εισιτήριά της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Παναθηναϊκός ήδη έχουν ξεκινήσει να διατίθενται.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

VIP A και VIP B: 40 ευρώ
Θύρες 3, 4, 5: 30 ευρώ
Θύρες 12, 13, 14: 20 ευρώ
Θύρες 9,10: 10 ευρώ ( εισιτήρια των 10 ευρω, αποκλειστικώς και μόνο από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου).

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να τα προμηθευθούν από:

τα Γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα (τηλ.: 2310 478800)τις μέρες και ώρες: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-18:00 και Σάββατο: 10:00-14:00 και από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου Σταδίου: Παρασκευή: 10:00-18:00, Σάββατο: 10:00-18:00 και Κυριακή: 10:00 έως την ώρα του αγώνα.

Ακόμα από τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ: "Τσέντος", "Κλάδης", "Ντεκουμές", "Καλιοντζής", "Κασάπης", "Στάνταρ".

Με ΟΦΗ ο Μαυρογενίδης

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης συμπλήρωσε στον χθεσινό αγώνα της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο τέσσερις κίτρινες κάρτες και τιμωρείται με μία αγωνιστική. Η απόφαση της τεχνικής ηγεσίας του Ηρακλή είναι να εκτίσει την ποινή ο ποδοσφαιριστής της ομάδας στον αγώνα της 12ης Αγωνιστικής της Super League κόντρα στον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο (Κυριακή 16/12, 16:45).

Η πρώτη εκδήλωση

Το περασμένο Σάββατο (1/12) πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Hyatt Regency Hotel η πρώτη εκδήλωση για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Γ.Σ. Ηρακλής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές κ.κ. Γιώργος Ορφανός, Θεόδωρος Καράογλου, Απόστολος Τζιτζικώστας και Γιάννης Μαγκριώτης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Πρόξενος της Λετονίας Άγις Κυνηγόπουλος, ο Αντινομάρχης Μιχάλης Τζόλλας, η υπεύθυνη του τομέα Νεολαίας του Δήμου Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου, το μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Παραολυμπιακών Αγώνων Ιωάννα Καριοφύλλη, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης στη ρυθμική γυμναστική Ειρήνη Μανδραβέλη, πολλοί παλιοί Πρόεδροι, διοικητικοί παράγοντες και αθλητές του Ηρακλή καθώς και πλήθος φίλων του συλλόγου. Ιδιαίτερη εντύπωση και συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία του παλιού ποδοσφαιριστή του συλλόγου (στη δεκαετία του 1930), του 94χρονου σήμερα Σωτήρη Ζακαπίδα.

Μετά από τις αρχικές εισηγήσεις του Προέδρου της Επιτροπής Νίκου Ατματζίδη και μελών της Επιτροπής ακολούθησαν τοποθετήσεις παραγόντων και φίλων του Ηρακλή με κατάθεση σκέψεων και προτάσεων για τον εορτασμό των 100 χρόνων.

Η Επιτροπή για τα 100 χρόνια του Γ.Σ. Ηρακλής ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν και συμμετείχαν ουσιαστικά στην εκδήλωση-συζήτηση και καλεί όλους τους φίλους του Συλλόγου να πάρουν μέρος στη διαδικασία του προγραμματισμού των επετειακών εκδηλώσεων, ούτως ώστε ο εορτασμός να έχει την λαμπρότητα και την απήχηση που αρμόζει στην ιστορία του Ηρακλή μας.

Πάρντο: "Για το καλύτερο με Παναθηναϊκό"

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Ηρακλή Ραγκουέλ Πάρντο σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό EXTRASPORT μίλησε για το αήττητο του Ηρακλή επί οκτώ συνεχόμενους αγώνες, για την χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης αλλά και της επόμενης Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Κυατανζόγλειο Στάδιο.

" Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς αυτό το αποτέλεσμα, αφού έπρεπε να πάρουμε βαθμό από τον Πανιώνιο διότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ειδικότερα στην έδρα της. Εμείς όμως καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε και δεν έχει σημασία αν το γκολ που χρειαζόμασταν μπήκε στο πρώτο ή στο τελευταίο λεπτό", τόνισε ο Πάρντο για την χθεσινή ισοπαλία με τον Πανιώνιο.

Όσο για την φετινή πορεία του Ηρακλή ο Ισπανός τερματοφύλακας δήλωσε: " Είναι αλήθεια ότι στο ξεκίνημα της περιόδου δεν ήμασταν καλοί, αλλά με κάθε αγώνα γινόμαστε καλύτεροι και μπορούμε από κάθε αγώνα να παίρνουμε αυτό που ζητάμε. Εκτός από αυτό, το μόνο που κάνουμε είναι η προπόνηση μας, η προσήλωση στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπου φτάσουμε".

Σε ερώτηση για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό ο Πάρντο τόνισε πως: " Γνωρίζω ότι ο επόμενος αγώνας είναι θεωρητικά δύσκολος για τον Ηρακλή, βέβαια είναι στην έδρα μας αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά αν δεν προσπαθήσουμε πολύ. Έχουμε όλη την εβδομάδα για να ετοιμαστούμε, στο παιχνίδι θα κάνουμε το καλύτερο και θα δούμε τι θα γίνει. Εμείς θέλουμε και θα παίξουμε για να νικήσουμε".

Ραγκουέλ: "Είμαι περήφανος"

Ο Αλέν Ραγκουέλ μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το χθεσινό 1-1 του Ηρακλή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με τον Πανιώνιο λέγοντας πως στο τέλος οι "κυανόλευκοι" θα μπορούσαν να πάρουν και το "διπλό".

" Ξέραμε ότι ο Πανιώνιος θα ήταν κουρασμένος από το ματς με τη Γαλατασαράι. Έπρεπε να πιέσουμε, να δείξουμε ότι έχουμε διαθέσεις. Δεν το κάναμε και δεχτήκαμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε και κουράσαμε περισσότερο τον Πανιώνιο και μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε. Μετά το 1-1 είδαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε και επιδιώξαμε ένα ακόμη γκολ", δήλωσε ο Ραγκουέλ για το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο και κατέληξε: " Είμαι περήφανος γιατί δείξαμε ότι έχουμε μια ομάδα συμπαγή, με καρδιά".

Σε ερώτηση για το εντός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό δήλωσε πως: " Ξέρουμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός και θα τον αντιμετωπίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τα ατού του".


Κι όσο για το διαφορετικό πρόσωπο του "Γηραιού" εντός και εκτός έδρας ο Ραγκουέλ σχολίασε: " Δεν ξέρω γιατί στο Καυτανζόγλειο δεν είμαστε το ίδιο καλοί, όσο και εκτός έδρας. Θέλουμε ένα παιχνίδι να κερδίσουμε, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Αυτό ελπίζω να συμβεί με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ και μας ακολουθεί και εκτός έδρας και αυτό είναι σημαντικό".


















































TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ