ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρέσκα: "Έκανε λάθος ο διαιτητής"

Μαρέσκα: "Έκανε λάθος ο διαιτητής"
μαρεσκα

"Έκανε λάθος ο διαιτητής", δήλωσε ο Μαρέσκα. Αβραάμ Παπαδόπουλος: "Μπορούμε ανατροπή"

" Δυστυχώς δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ σε κρίσιμο σημείο. Η ομάδα έχει δυνατότητες, μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα γιατί έχει ποιότητα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός των ερυθρολεύκων.

Τοροσίδης: "Kάποιος δεν ήθελε να σκοράρουμε"

Βέλη προς τον διαιτητή Γουέμπ και από τον Βασίλη Τοροσίδη που είπε: "Κάποιοι ευνοούνται και κάποιοι αδικούνται στα ματς. Ετυχε σήμερα να αδικηθούμε εμείς. Ο διαιτητής νόμιζε ότι σφύριζε αγγλική ομάδα και όχι γαλλική ομάδα.

Τρέξαμε περισσότερο από αυτούς, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, σαν κάποιος να μην ήθελε να βάλουμε γκολ σήμερα. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στη Γαλλία, ο Ολυμπιακός δεν είναι ποτέ αδιάφορος".





Μαρέσκα: "Έκανε λάθος ο διαιτητής"



Ο Ιταλός άσος τόνισε αρχικά: " Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά. Είχαν μόνο μία ευκαρία και σκόραραν. Στο δεύτερο ημίχρνο είχαμε περίπου 4 κλασικές ευκαιρίες αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα πάμε στη Γαλλία και θα δούμε τι θα γίνει.



Για τη φάση του ακυρωθέντος γκολ στην εκπνοή του ματς δήλωσε: Από τον αγωνιστικό χώρο είναι δύσκολο να πω για τη φάση, αλλά θεωρώ ότι έχει κάνει λάθος ο διαιτητής που ακύρωσε το γκολ".

Στολτίδης: "Γνωρίσαμε την άσχημη πλευρά του ποδοσφαίρου"

Ο Ιεροκλής Στολτίδης από την πλευρά του υποστήριξε: " Σήμερα κάναμε πολλές κλασικές ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει με τίποτα. Σε καμία περίπτωση δεν αφήσαμε το ματς. Γνωρίσαμε την άσχημη πλευρά του ποδοσφαίρου. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα τώρα.

Δεν σταματάμε συνεχίζουμε. Αυτό το διάστημα προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κάποιες ημέρες μας βγαίνει κάποιες όχι. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, με τραυματισμούς και αλλαγές προπονητών.

Για τη ρεβάνς είπε: Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τη ρεβάνς. Πρέπει να έχουμε την ίδια προσήλωση, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε



".

Ντάρμπισαϊρ: "Ήταν κανονικό το γκολ"


Στο ακυρωθέν γκολ του 93ου λεπτού στάθηκε ο Ντάρμπισιρ: "Δεν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, είμαστε απογοητευμένοι. Είμαι σίγουρος ότι η φάση στο τελευταίο λεπτό είναι γκολ ή πέναλτι".

Λεντέσμα: "Άδικο το αποτέλεσμα"

Ο Κριστιάν Λεντέσμα υπογράμμισε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Μπορντό: " Θεωρώ ότι είναι άδικο το αποτέλσμα. Αξίζαμε κάτι καλύτερο. Είχαμε πάρα πολλές ευκαρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε.

Στην Κρήτη κάναμε περίεργο παιχνίδι, στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε το ρυθμό μας. Στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι τελείως διαφορετικά, πρέπει να μπαίνεις από την αρχή με ρυθμό. Το μυαλό μας πλέον είναι στο πρωτάθλημα.

Θα πάμε για να νικήσουμε στη Γαλλία και να κερδίσουμε την πρόκριση



".

Σιανί: "Καθοριστικό το δεύτερο παιχνίδι"

Ο σκόρερ της αναμέτρησης είπε: " Το πιο σημαντικό είναι ότι νίκησε η ομάδα του και όχι ότι πέτυχα το γκολ. Δουλειά μου είναι αρχικά να αμύνομαι και μετά να πετυχαίνω γκολ. Δεν πρέπει να δεχτούμε γκολ στον επαναληπτικό αν θέλουμε να περάσουμε και πιστεύω ότι θα έχουμε περισσότερους χώρους να αναπτυχθούμε.

Ο Ολυμπιακός μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. Πιστεύω ότι το δεύτερο παιχνίδι θα είναι καθοριστικό. Ο Ολυμπιακός έκλεισε το παιχνίδι και δε μας άφησε να επιβάλουμε το ρυθμό μας"

.

Μπάντοβιτς: "Αξίζαμε κάτι περισσότερο"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στις πρώτες του δηλώσεις μετά το πέρας της πρώτης από τις δύο αναμετρήσεις με την Μπορντό για τους "16" τόνισε: " Αξίζαμε κάτι περισσότερο. Με τις ευκαιρίες που κάναμε θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι, είχαμε καλή εικόνα και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο. Αμα συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε".

Λούα Λούα: "Δεν αξίζαμε να χάσουμε"

Ο Λούα Λούα υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός δεν άξιζε την ήττα, ενώ όπως ο Μαρέσκα στάθηκε στην επίμαχη φάση του ακυρωθέντος τέρματος: " Δεν αξίζαμε να χάσουμε σήμερα. Κακός ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ στο τέλος. Η Μπορντώ σκόραρε σε μια από τις λίγες φάσεις που έκανε.

Είμαι περήφανος για την ομαδα μου και τον τρόπο που παίξαμε. Αν παίξουμε έτσι στη Γαλλία, μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θα παίξουμε με πίστη, όχι για να χάσουμε. Θα δώσουμε το 100% και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στον προπονητή, γιατί μας έκανε να παίζουμε σαν ομάδα και να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι. Μας βοηθάει πολύ στην προπόνηση, αλλά και με τις επιλογές του"



.


























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ