EURO 2024

Εθνική Γερμανίας: Τα δύο ξεχωριστά ρεκόρ της "Μάνσαφτ" στην πρεμιέρα του Euro 2024

Germany's Emre Can, right, is celebrated after he scored his side's 5th goal during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Frank Augstein)
Germany's Emre Can, right, is celebrated after he scored his side's 5th goal during a Group A match between Germany and Scotland at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Friday, June 14, 2024. (AP Photo/Frank Augstein) @2024 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Η εθνική Γερμανίας ήταν ισοπεδωτική στην πρεμιέρα της στο Euro 2024 και με το 5-1 επί της Σκωτίας στην "Αλιάντς Αρένα" σημείωσε δύο σπουδαία ρεκόρ με το καλημέρα της διοργάνωσης.

Η Εθνική Γερμανίας ήταν το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στην πρεμιέρα του Euro 2024 απέναντι στην Σκωτία και επιβεβαίωσε τον τίτλο της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού επιβλήθηκε με 5-1 στο Μόναχο και γέμισε με ενθουσιασμό και ευφορία το κοινό της.

Το εντυπωσιακό είναι πως με αυτό το σκορ πανηγύρισε την πιο ευρεία νίκη της ιστορίας της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενώ παράλληλα αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη που έχει σημειωθεί σε πρεμιέρα Euro, στα 64 χρόνια ζωής της διοργάνωσης.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO 2024 EURO ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ