ΑΡΗΣ

Μάντζιος: "Κομβικός μήνας ο Ιανουάριος, θέλουμε να έχουμε υγιείς όλους τους παίκτες"

Ο Άκης Μάντζιος στον πάγκο του Άρη κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα | 5 Δεκεμβρίου 2021
Ο Άκης Μάντζιος στον πάγκο του Άρη κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα | 5 Δεκεμβρίου 2021 INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος χαρακτήρισε εξαιρετικά κρίσιμες τους στόχους του Άρη τις επόμενες 30 ημέρες, με σερί ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και εξέφρασε την ελπίδα να έχει όλους τους παίκτες του υγιείς για να μπορέσουν να ανταποκριθούν οι κίτρινοι.

Ο Άρης έχει να δώσει διαδοχικούς σημαντικούς αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο (15/1, 19:30, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE από SPORT24) με αντίπαλο τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη για την 18η αγωνιστική της Super League Interwetten και ο Άκης Μάντζιος το γνωρίζει απόλυτα αυτό.

Φρόντισε μάλιστα να το τονίσει με δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA την Παρασκευή (14/1), με τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης να υποστηρίζει πως οι κίτρινοι έχουν ταλαιπωρηθεί από τον κορονοϊό και πως ελπίζει να έχει από εδώ και πέρα όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες ώστε να διεκδικήσει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος:

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης και αν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα σχετικά με τον κορονοϊό:

"Έχουμε ταλαιπωρηθεί από τον κορονοϊό, είχαμε αρκετά κρούσματα ως ομάδα. Όλο αυτό φέρνει προβλήματα στην καθημερινότητά μας, η ακύρωση του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο μάς δημιουργεί και αυτό ένα πρόβλημα καθότι ερχόμαστε από τις διακοπές όπου παίξαμε μετά από 15 ημέρες το πρώτο μας παιχνίδι και μετά είχαμε 10 ημέρες διακοπή μέχρι το επόμενο. Θέλουμε παιχνίδια, θέλουμε να βρούμε το ρυθμό μας και να έχουμε μία συνέχεια για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος".

Για την κατάσταση των Λόπεθ και Ιτούρμπε:

"Ο Ιτούρμπε δεν υπολογίζεται, δεν είναι 100% έτοιμος για να μπορέσει να μας βοηθήσει, ο Κριστιάν είχε ένα πρόβλημα, χθες προπονήθηκε και θα δούμε και σήμερα στην τελευταία προπόνηση. Θεωρώ πως θα είναι μαζί μας".

Για το πώς περιμένει το ματς με τον Απόλλωνα:

"Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, το έχω πει από την πρώτη στιγμή, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί, κάθε ομάδα δίνει το δικό της αγώνα. Ειδικά όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που παλεύουν για την επιβίωσή τους, αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Από εκεί και πέρα όμως, πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, πρέπει να είμαστε πάντα πολύ πειθαρχημένοι για να πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι το Σάββατο".

Για το αν θεωρεί πως ο Ιανουάριος είναι ο μήνας που θα κρίνει πολλά για τους στόχους του Άρη:

"Σίγουρα είναι κομβικός μήνας γιατί είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια, είναι παιχνίδια, και του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, που είμαστε μέσα στο στόχο μας. Αρχής γενομένης από το ματς με τον Απόλλωνα, ξεκινάει ένας μήνας μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου με συνεχόμενα παιχνίδια και το κυριότερο, αυτό που θέλουμε εμείς, είναι να έχουμε υγιείς όλα τα παιδιά. Τους έχουμε ανάγκη όλους και θα πρέπει να μην έχουμε σχεδόν καθόλου απώλειες, με τον κορονοϊό και τους τραυματισμούς για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό το δύσκολο μήνα".

Για το αν θεωρεί πως θα συνεχιστεί μέχρι τέλους η μάχη που δίνει ένα γκρουπ τεσσάρων ομάδων για είσοδο στα πλέι οφ:

"Νομίζω πως θα συνεχιστεί έτσι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει ένα εύκολο ματς και το έχεις δεδομένο. Θεωρώ ότι πρέπει να τα παλεύεις τα παιχνίδια, να είσαι πάντα πολύ σοβαρός και να τα διεκδικείς είτε παίζεις εντός είτε παίζεις εκτός".

Για την ευχή να φύγει ο κορονοϊός και να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα:

"Ο κόσμος λείπει πολύ από όλες τις ομάδες, το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που δίνει θέαμα στον κόσμο. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας, όλες οι ομάδες έχουν ανάγκη τον κόσμο τους. Πολύ περισσότερο εμείς που θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας".

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ