ΑΡΗΣ

Άρης: Με Μαντσίνι, Γκάμα και Γκαρσία η αποστολή κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Μαντσίνι πανηγυρίζει το γκολ του στο ΠΑΟΚ - Άρης για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Μαντσίνι πανηγυρίζει το γκολ του στο ΠΑΟΚ - Άρης INTIME SPORTS

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης και μετά από την ολοκλήρωση της σημερινής (14/01) προπόνησης, ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του. Επέστρεψαν Μαντσίνι, Γκάμα και Γκαρσία, ενώ στα τελευταία τεστ διαπιστώθηκαν δύο κρούσματα κορονοϊού, εκ των οποίων το ένα ανήκει σε ποδοσφαιριστή.

Ο Άρης φιλοξενείται στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης (15/1, 19:30, COSMOTE SPORT 2 HD και Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, με τον Άκη Μάντζιο να κάνει γνωστή την Παρασκευή (14/1) την αποστολή των Κίτρινων.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η κίτρινη ΠΑΕ μετά τους καθιερωμένος ελέγχους εντοπίστηκαν δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού, τα οποία αφορούν έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του Άρη: Κουέστα, Μάτος, Σιαμπάνης, Γκάμα, Γκαρσία, Σάσα, Μπράμπετς, Λέισμαν, Μπερτόλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ενταγιέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λόπεθ, Χαΐροβιτς, Λουμόρ, Δεληζήσης.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης συμπεριλαμβάνεται από τους: Σορκάν, Βέρχουλστ, Ντεντάκη, Άλβες, Ρόγκνε, Τουτουαρίμα, Λισγάρα, Μπαξεβανίδη, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλο, Σλίβκα, Γιαννιώτη, Παμλίδη, Βαν Λα Πάρα, Σίνιεβιτς, Ιωαννίδη.

TAGS ΑΡΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ