ΑΡΗΣ

Άρης: Συμφωνία με Πίρσμαν, ο ΠΑΣ κρίνει τη μεταγραφή απ' τον Ιανουάριο

Ο Μάρβιν Πίρσμαν σε αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Μάρβιν Πίρσμαν σε αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα INTIME SPORTS

Ο Μάρβιν Πίρσμαν τα έχει βρει με τον Άρη για τώρα ή το καλοκαίρι, όμως ο ΠΑΣ κρίνει για το αν η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί από αυτόν τον μήνα.

Ο Άρης έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μάρβιν Πίρσμαν, καθώς οι κίτρινοι έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνας, είτε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είτε με ορίζοντα το καλοκαίρι.

Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα έχει βρει με τον Βέλγο μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Συμφωνία υπάρχει είτε για τώρα, είτε για το καλοκαίρι. Το αν θα πραγματοποιηθεί από τον Ιανουάριο η μεταγραφή, είναι κάτι που κρίνεται από τους Ηπειρώτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ζητάει ένα ποσό κοντά στις 200 χιλιάδες ευρώ, με τον Άρη να μην θέλει να δώσει πάνω από 80 χιλιάδες ευρώ. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες τα βρουν στο οικονομικό σκέλος, τότε ο Πίρσμαν θα μετακομίσει από τώρα στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά στο συμβόλαιο του Πίρσμαν στους κίτρινους, ο Βέλγος ζητούσε 350.000 ευρώ ετησίως. Μία σημαντική αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του, αν σκεφτεί κανείς πως τη φετινή σεζόν αμείβεται με 90.000 ευρώ, ενώ πέρυσι έλαβε 80.000 ευρώ από τον ΠΑΣ.

TAGS ΑΡΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ