ΑΡΗΣ

Άρης: Τα δεδομένα για τον Πίρσμαν

Ο Μάρβιν Πίρσμαν
Ο Μάρβιν Πίρσμαν INTIME

Ο Άρης συνεχίζεται να ασχολείται με την περίπτωση του Μάρβιν Πίρσμαν, αλλά εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, δίχως να αποκλείεται deal με ορίζοντα το καλοκαίρι.

Η περίπτωση του Μάρβιν Πίρσμαν συνεχίζεται να απασχολεί τον Άρη, καθώς είναι δεδομένο πως οι "κίτρινοι" έχουν αποφασίσει να ενισχύσουν το αριστερό άκρο της άμυνας, είτε κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είτε με ορίζοντα το καλοκαίρι.

Άλλωστε, ο Βέλγος μπακ, ο οποίος πραγματοποιεί για δεύτερη χρονιά πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΣ, είχε παραδεχθεί σε πρόσφατη συνέντευξη πως ο Άρης είχε κινηθεί για την απόκτησή του και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του, Γιώργος Χριστοβασίλης είχε αρνηθεί την παραχώρησή του.

Ωστόσο, ο 30χρονος αμυντικός έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και είναι πλέον ελεύθερος να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του ενόψει καλοκαιριού. Βέβαια, δεν αποκλείεται ο Άρης να κάνει κίνηση προς το τέλος του μήνα, με στόχο να τον αποκτήσει από τώρα, αν κι ο Θοδωρής Καρυπίδης δεν δείχνει διάθεση να προσφέρει χρήματα στον ΠΑΣ, προφανώς επηρεασμένος από την έκβαση των διαπραγματεύσεων το περασμένο καλοκαίρι.

Όσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, ο Πίρσμαν ζητάει περίπου 350.000 ευρώ ετησίως. Μία σημαντική αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του, αν σκεφτεί κανείς πως τη φετινή σεζόν αμείβεται με 90.000 ευρώ, ενώ πέρυσι έλαβε 80.000 ευρώ από τον ΠΑΣ. Με τα τωρινά δεδομένα, το επικρατέστερο σενάριο θέλει τον Βέλγο να ολοκληρώνει την (επιτυχημένη) σεζόν στους Ηπειρώτες (18 συμμετοχές και τρεις ασίστ φέτος) και το καλοκαίρι να "εξαργυρώνει" την εξαιρετική διετία με ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο.

TAGS ΑΡΗΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ