EURO 2016

Μαντσίνι: "Κόντρα στην Ελλάδα θέλω ένα γεμάτο Ολίμπικο"

Italy coach Roberto Mancini reacts during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Italy at the Luz stadium in Lisbon, Monday, Sept. 10, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Italy coach Roberto Mancini reacts during the UEFA Nations League soccer match between Portugal and Italy at the Luz stadium in Lisbon, Monday, Sept. 10, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εκτός έδρας νίκη επί της Φινλανδίας και το 6Χ6 στα προκριματικά του Euro 2020 και κάλεσε τους τιφόζι της Ιταλίας να γεμίσουν το "Ολίμπικο" κόντρα στην Ελλάδα για να γιορτάσουν την πρόκριση στα τελικά.

Ασταμάτητη είναι η Ιταλία στην προκριματική φάση του Euro 2020 καθώς μετά το νικηφόρο πέρασμά της από την Αρμενία την περασμένη Πέμπτη (3-1), επιβλήθηκε της Φινλανδίας στο Τάμπερε (2-1) την Κυριακή, για να κάνει το 6Χ6 και να κλείσει ουσιαστικά θέση για τα τελικά του Euro 2020.

"Υποφέραμε λίγο αλλά εμείς το δημιουργήσαμε αυτό. Κυριαρχούσαμε στον αγώνα και δώσαμε φθηνά τη μπάλα. Συνολικά, τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά, αν και φοβηθήκαμε λίγο με το σκορ στο 101.

Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, αυτά τα παιχνίδια είναι σκληρά και μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς.

Είναι πολύ θετικό όταν κυριαρχείς σε εκτός έδρας παιχνίδια έχοντας κάνει πέντε αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, αυτό σημαίνει ότι έχουμε πολύ ταλέντο", δήλωσε ο Μαντσίνι στην "Rai Sport" στο φινάλε του αγώνα, που βρήκε την Ιταλία να φτάνει στους 18 βαθμούς στον 10ο προκριματικό όμιλο, έξι περισσότερους από τη δεύτερη Φινλανδία.

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιταλίας καθώς ενόψει του αγώνα της 12ης Οκτωβρίου απέναντι στην Ελλάδα για την 7η αγωνιστική, κάλεσε τους οπαδούς της σκουάντρα ατζούρα να γεμίσουν το "Ολίμπικο" της Ρώμης.

"Ενδεχομένως να είναι το ματς που θα μας εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά, έχουμε την ελπίδα πως θα είναι ένα Ολίμπικο γεμάτο από κόσμο όπως στο Μουντιάλ του 1990 στην Ιταλία, όταν ήμασταν νέοι", δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Μάντσιο".

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προκριματικά Euro 2020: Προελαύνει η Ιταλία, 2-1 τη Φινλανδία
TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ