ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάλαντ είδε μαζί με τον πατέρα του highlights από την παρουσία του στους πολίτες

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Χάλαντ είδε μαζί με τον πατέρα του highlights από την παρουσία του στους πολίτες
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Ο Έρλινγκ Χάλαντ ανακοινώθηκε από την Σίτι 22 ακριβώς χρόνια από τότε που είχε υπογράψει σε αυτήν ο πατέρας του, Άλφι, με τους δυο τους να συναντιώνται και να σχολιάζουν κάποιες από τις χαρακτηριστικές στιγμές του δεύτερου με τους πολίτες.

Η ποδοσφαιρική μοίρα παίζει περίεργα αλλά και συνάμα όμορφα παιχνίδια ενίοτε και αυτό μπορεί να το συνυπογράψει η οικογένεια Χάλαντ. Ο πατέρας, Άλφι, έπαιξε για τρία χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι στις αρχές του αιώνα (2000-2003) και αγάπησε τους γαλάζιους του Μάντσεστερ, για έρθει αυτό το καλοκαίρι ο γιος του, Έρλινγκ, και να ακολουθήσει τα χνάρια του, βάζοντας την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πολίτες.

Ο πρώην φορ της Ντόρτμουντ γεννήθηκε μάλιστα στην Αγγλία το καλοκαίρι που ο πατέρας του μετακινήθηκε από την Λιντς στην Σίτι, με τους δύο άνδρες να βρίσκουν την ευκαιρία μέσω των πολιτών να έχουν ένα ιδιαίτερο συναπάντημα.

Για αυτό φρόντισε η αγγλική ομάδα, αφού εβαλε τον 22χρονο Νορβηγό φορ μαζί με τον πατέρα του μπροστά σε μία τηλεόραση, για να παρακολουθήσουν τον Άλφι Χάλαντ εν δράσει.

Γκολ, ασίστ και δυνατά μαρκαρίσματα στα οποία πήρε μέρος συμπεριλήφθηκαν στο video, με τον Έρλινγκ Χάλαντ να ζητάει μάλιστα επίμονα να δει κάποιο γκολ του πατέρα του θέλοντας να τον πειράξει, για το γεγονός πως σε επίπεδο Premier League κατέγραψε μόλις τρία γκολ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του με τους γαλάζιους.

Φυσικά, ο Χάλαντ ο νεότερος δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει με καυστικό στιλ τα δυνατά μαρκαρίσματα του πατέρα του, λέγοντας κάποια στιγμή: "Βλέποντας αυτά τα τάκλιν, νομίζω πως η καριέρα μου θα είχε τελειώσει εάν μου έκανες όλη την ώρα τέτοια μαρκαρίσματα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ