ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Ντόρτμουντ: Το υπέροχο 20λεπτο video για Χάλαντ πριν το τελευταίο του ματς με τα κιτρινόμαυρα

Ντόρτμουντ: Το υπέροχο 20λεπτο video για Χάλαντ πριν το τελευταίο του ματς με τα κιτρινόμαυρα
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΣΤΟ YOUTUBE

Μία ημέρα πριν από το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Έρλινγκ Χάλαντ με την Ντόρτμουντ, η γερμανική ομάδα κατέγραψε κάθε κίνηση του Νορβηγού διεθνούς φορ και έφτιαξε ένα ξεχωριστό video με τον ίδιο σε ρόλο πρωταγωνιστή και.. αφηγητή.

Μετά από 2,5 χρόνια στην Bundesliga με τη φανέλα της Ντόρτμουντ (τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2020 από την Σάλτσμπουργκ) ο Έρλινγκ Χάλαντ άνοιξε τα φτερά του για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, με την Μάντσεστερ Σίτι να είναι η μεγάλη κερδισμένη στην κούρσα της απόκτησής του και να επισημοποιεί μάλιστα την Δευτέρα (13/6) την απόκτησή του ως το 2027.

Ο Νορβηγός φορ αγαπήθηκε πάντως από τους φίλους της BVB και η γερμανική ομάδα δεν θέλησε να τον αποχαιρετήσει στεγνά, με αποτέλεσμα να βρει ένα όμορφο δώρο για τους οπαδούς της με τον 22χρονο σε ρόλο πρωταγωνιστή.

Αυτό ήταν ένα video που έφτιαξε διάρκειας 20 λεπτών, με τους ανθρώπους των κιτρινόμαυρων να καταγράφουν κάθε κίνηση του Χάλαντ στους δρόμους της πόλης παραμονή του τελευταίου αγώνα του με την Ντόρτμουντ απέναντι στην Χέρτα και τον θηριώδη φορ να μιλάει μπροστά στην κάμερα για μερικές από τις καλύτερες στιγμές τους με τα κιτρινόμαυρα.

"Έχω αρκετούς φίλους εδώ και να μην τους βλέπω πλέον σε καθημερινή βάση είναι κάτι που με στενοχωρεί. Μάλλον ο Τζουντ (Μπέλιγχαμ) είναι αυτός που θα μου λείψει περισσότερο.

Νομίζω ότι μου έρχεται να κλάψω", είπε κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του video ο Χάλαντ, μιλώντας μέσα από τα αποδυτήρια της -πρώην πλέον- ομάδας του.

TAGS ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ BUNDESLIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ